неділю, 2 жовтня 2011 р.

Міжнародний Центр "Ла Страда-Україна" запрошує усі громадські організації до активної співпраці

У червні 2011 року Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда-Україна» розпочав проект «Моніторинг виконання законодавства України щодо протидії насильству в сім’ї».

Даний проект виконується за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, спільно із Департаментом сімейної та гендерної політики та фінансується Програмою рівних можливостей та прав жінок в Україні ЄС-ПРООН.

Основною метою проекту є проведення моніторингу стану виконання Закону України «Про попередження насильства в сім’ї», присвяченого 10-ти річчю його прийняття, а також напрацювання рекомендацій для покращення ситуації з протидією насильству в сім’ї в Україні. За результатами моніторингу буде надруковано моніторинговий звіт.

Виникла ідея розмістити на обкладинці моніторингового звіту продукцію (плакати, листівки, буклети, підручники тощо) громадських організації, що видавалась у напрямку протидії насильству в сім’ї.

Ми запрошуємо усі громадські організації до активної співпраці та просимо надіслати зразки своєї інформаційної продукції.


За додатковою інформацією можна звертатись за тел. 205 36 95.
Контактні особи – Тамара Бугаєць http://t.buhayets@la-strada.org.ua, Людмила Ковальчук http://l.kovalchuk@la-strada.org.ua

0 коммент.:

Дописати коментар