неділю, 2 жовтня 2011 р.

З Днем працівників освіти!

Серед великого переліку офіційний професійних свят є свято, до якого у членів Комсомольської міської громадської організації "Центр "РОДІС" особливе ставлення. Причину можна зрозуміти, звернувшись до історії створення організації. Справа в тому, що в 2005 році ГО "Центр РОДІС" заснували три жінки-освітянки: Лілія Дмитренко, Тетяна Цигрик і Наталія Ткаченко. Всі троє є педагогами за фахом і 6 років тому всі троє працювали в одному навчальному закладі. Наразі одна з них, директор Лілія Дмитренко, після 25 років педагогічної діяльності змінила професію на журналістську, а Тетяна Цигрик і Наталія Ткаченко продовжують трудитися на нелегкій, але почесній освітянській ниві.

Окрім того, громадську організацію "Центр "РОДІС" пов'язують давні й плідні партнерські зв'язки з відділом освіти Комсомольської міської ради (начальник Ірина Шошина), міським методичним кабінетом (завідуюча Надія Дробецька) та всіма дошкільними і загальноосвітніми навчальними закладами міста. За 6 років разом було проведено багато корисних справ на благо дітей, батьків, а також всієї міської громади.

Тож Комсомольська міська громадська організація "Центр "РОДІС" щиро вітає   із професійним святом всіх освітян Комсомольська та всієї України! Дякуємо всім вам за поєднання мудрості, досвіду і відданості дітям. Нехай життєву дорогу кожного освітянина завжди освітлюють вдячні посмішки вихованців, учнів, студентів, а також їхніх батьків. Здоров’я, оптимізму, здійснення крилатих мрій та сподівань! Сили духу і віри у краще майбутнє!

Зі щирою повагою, дирекція ГО "Центр "РОДІС".

0 коммент.:

Дописати коментар