неділю, 2 жовтня 2011 р.

Розпочалась підготовка до новорічного благодійного ярмарку

Дві Комсомольські міські громадські організації "Благодійний фонд "Подаруй надію" та "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" розпочали підговку до новорічного благодійного ярмарку, який планується провести у грудні 2011 року.

1 жовтня в приміщенні читальної зали міської бібліотеки для дорослих зібралися перші добровольці, що володіють технікою вишивання хрестиком. Це вміння знадобиться їм під час виготовлення виробів, які будуть реалізуватися на благодійному ярмарку.

Підготовча робота лише розпочалась, але цю справу фінансово вже підтримала родина Мосіних, вклавши до скарбнички майбутнього благодійного ярмарку перші 200 грн. Організаційну підтримку надала Комсомольська міська публічна бібліотека.



Кошти, що збиратимуться в ході даного благодійного заходу, планується спрямувати на придбання медичного діагностичного обладнання для лікування дітей у Комсомольській міській лікарні. Детальніша інформація про медичне обладнання, а також про перебіг підготовки до благодійного ярмарку буде опублікована пізніше.

На першому заході з підготовки благодійного ярмарку зустрілися Марія Дудко, Валерія Борисова, Єгор Базавлук (зі своєю бабусею), Бабенко Вікторія, Наталія Перетокіна, Оксана Рубльова, Дар'я Єремеєва, Дар'я Тимощук, Вікторія Тимощук, Кіра Озюменко, В'ячеслав Абаза, Ірина Дудченко, а також працівник міської бібліотеки Марина Шляхова, директор ГО "Центр "РОДІС" Лілія Дмитренко та ініціатор проведення благодійного ярмарку - голова ГО "БФ "Подаруй надію" Валентина Артьомкіна.

0 коммент.:

Дописати коментар