суботу, 22 жовтня 2011 р.

Комсомольчани взяли участь у регіональному Ярмарку інституційного розвитку ОГС

18 жовтня 2011 р. в Харкові відбувся регіональний Ярмарок інституційного розвитку, який зібрав представників ОГС (організацій громадянського суспільства) і провайдерів послуг з інституційного розвитку у Донецькій, Луганській, Полтавській, Сумській, Чернігівській, Черкаській, Харківській областях.

В роботі регіонального Ярмарку інституційного розвитку ОГС взяли участь і представники кількох громадських організацій м. Комсомольська: громадської організації "Центр "РОДІС", благодійної організації "Благодійний фонд "Подаруй надію" та громадської організації "Молодіжний продюсерський центр".



Програма Ярмарку була насиченою - виставка послуг провідних сервіс-провайдерів, а також майстер-класи відомих у громадському секторі практиків, зокрема:

Майстер-клас. Віктор Бобиренко "Як приймаються рішення в кампанії адвокасі"



Майстер-клас. Михайло Ізюмський "Як стати відомим у громадському секторі" (а, головне, навіщо це потрібно)



Крім того, дуже цікавою видалась експертна дискусія за участю представників донорських організацій, яку можна переглянути в режимі відео на сторінці ГУРТу http://www.youtube.com/playlist?list=PL5331D9B5F0CF50A8

Регіональний Ярмарок інституційного розвитку ОГС відбувся у рамках проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», який реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

УВАГА! 17 листопада 2011 р. у Києві відбудеться IV Національний Ярмарок інституційного розвитку – найбільш масштабна щорічна подія в житті громадського сектору України, яка збере більше 300 лідерів інститутів громадянського суспільства (ІГС), донорських організацій та органів влади.
Умови участі та реєстрації тут http://gurt.org.ua/capacity/4fair/registration/

0 коммент.:

Дописати коментар