пʼятницю, 21 жовтня 2011 р.

3-й тренінг для молоді: жовтневий місячник із запобігання торгівлі людьми триває

У Комсомольську пройшов 3-й жовтневий тренінг для молоді.  Відбувся він 20 жовтня у приміщенні міської публічної бібліотеки  в рамках чергового місячника з протидії торгівлі людьми членами Комсомольської міської громадської організації "Центр "РОДІС".

Цього разу молодь обговорювала питання, як унебезпечити себе від можливих ризиків потрапляння у тенета сучасних работорговців у ситуаціях укладання шлюбу з іноземцем/іноземкою, а також закордонних туристичних поїздок.



 3-й жовтневий тренінг для молоді відбувся в рамках діяльності Національної тренерської мережі Міжнародного Центру «Ла Страда – Україна».  Партнерами заходу стали Інтернет-провайдер "ТРК "ГОК", Комсомольська центральна публічна бібліотека, Комсомольське міське управління юстиції.  

 Учасниками тренінгу стали 16 молодих комсомольчан віком від 12 до 27 років – школярі, студенти, робітнича молодь: Олег Ржавін, Єгор Базавлук, Олена Першина, Павло Косоруков, Аліна Кулик, Ірина Дудченко, Ольга Мосіна, Маргарита Левіна,  Дар'я Коннова, Олена Шуть, Сергій Попов, Марина Соляник, Анастасія Макаренко, Любов Макаренко,   Аліна Сугак,  Євген Мошнінов.

 Тренінг провів Володимир Дмитренко, завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС», член регіональної тренерської мережі НТМ в Полтавській області. Набір учасників здійснювався за допомогою соціальної мережі «ВКонтакте» http://vkontakte.ru/event31138190

Наступний, 4-й, тренінг  відбудеться 30 жовтня о 16.00. Теми, що будуть розглянуті: «Боргова кабала» та «Рабство в Україні».  

4-й жовтневий тренінг для молоді із запобігання торгівлі людьми стане останнім - він завершить  місячник  з протидії торгівлі людьми, який проводить  Комсомольська міська ГО "Центр "РОДІС" у жовтні 2011 р.

0 коммент.:

Дописати коментар