неділю, 2 жовтня 2011 р.

У Комсомольську відбулось змагання з бігу між людиною і конем

Є люди, що мають неспокійну душу, прагнуть не стояти на місці, намагаються змінити себе самих і світ навколо себе. У Комсомольську таких людей чимало, однак наразі мова про одного з мешканців нашого рідного міста - скульптора Олега Рябо. Окрім творчості в царині зображувального мистецтва до сфери його інтересів входить спорт і здоровий спосіб життя, за який він агітує інших власним прикладом, проводячи час від часу своєрідні акційні заходи.

Однією з таких акцій став індивідуальний велопробіг Олега Рябо за маршрутом: Комсомольськ (Полтавська обл., Україна) - Комсомольськ-на-Амурі (Росія). Тоді, в 2009 р., він подолав на велосипеді 10 тис.км. Докладно про минулорічну подію - в статті Е.Сергачової http://www.km.pl.ua/main/73-ukrainec-preodolel-na-velosipede-10-tys.-km-ot.html

30 вересня 2011 р. у Комсомольську відбулось змагання з бігу між людиною і конем. Його учасниками стали власне сам Олег Рябо, а також кобилиця Росинка разом зі своєю наїзницею Марією Стрюк (Комсомольський клуб любителів коней "ЛЄШИЙ"). Як для Олега Рябо, так і для Росинки такі перегони відбулись уперше.
Докладно про це змагання за посиланням http://vikna.stb.ua/news/2011/9/30/76649/ , а також тут http://mediananny.com/Blog_Valentina_Vasilenko/16766 Нижче вміщено фотознімки, зроблені під час події комсомольчанином Валентином Василенком:



Подію висвітлювали журналісти телестудії "ГОК ТВ" і щотижневика "Телеэкспресс" (ТРК "ГОК, м. Комсомольськ) та журналісти телеканалу СТБ (м. Київ).

Організаторами цього змагання стали громадська орагнізація "Фонд культурного і духовного розвитку «Данте» та екологічна асоціація "Зелений світ".

Фінансово подію підтримали депутат Комсомольської міської ради Віктор Марховець, ВАТ «Комсомольський хлібзавод», ПП Володимир Розсоха, магазин квітів "АВА".

Організаційну підтримку надала Комсомольська міська громадська організація "Центр "РОДІС", яка підтримує інціативи громадян, що спрямовані на пропаганду здорового способу життя. На прохання Олега Рябо активісти ГО "Центр "РОДІС" взяли участь в підготовці цього змагання: Євген Мошнінов, Павло Косоруков, Олег Ржавін, Кіра Озюменко, В'ячеслав Абаза, Ірина Дудченко, а також Володимир Дмитренко (завідувач сектором роботи з молоддю).



0 коммент.:

Дописати коментар