вівторок, 4 жовтня 2011 р.

22-23 жовтня відбудеться Міжрегіональний форум громадських організацій Північно-Східної України

Завершується черговий проект СОКМО «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України», який триває з лютого 2011 року.

Цей проект є продовженням багаторічної роботи нашої організації у сфері розвитку громадянського суспільства. Вже було проведено три тренінги, ряд поїздок по районам. Видається молодіжний дайджест «Спалах».

Останній масовий захід в рамках даного проекту відбудеться у жовтні 2011 року у м. Суми. Сумський обласний комітет молодіжних організацій запрошує на Форум громадських організацій, який відбудеться 22-23 жовтня 201 року. Прийом анкет продовжується до 17 жовтня 2011 року включно.

До участі у форумі запрошуються активні молоді люди - лідери громадських організацій Сумської, Полтавської та Чернігівської областей. Будемо раді знову бачити людей, які вже були на наших заходах, а також нових активістів громадських організацій, які прагнуть знань, спілкування та досвіду.

На цьогорічному форумі увага акцентуватиметься на презентації заходів, що були проведені під час реалізації конкурсу міні-грантів, який проводив СОКМО в рамках даного проекту, а також обміну досвідом організацій у розвитку громадянського суспільства та активізації громади своєю діяльністю.

У зв’язку з цим, разом з анкетою Ви маєте надіслати коротку інформацію про проведений захід чи акцію, яка на Вашу думку, активізувала певну аудиторію громадян до конкретних дій. Форма вільна, кількість слів – не більше 300. Виконання даної умови є обов’язковою для участі у Форумі. Документ необхідно прислати разом із анкетою. Якщо маєте цікаві фото, що ілюструють Ваш захід, надсилайте. Примірник анкети шукайте на сайті http://sumymolod.eu. Організаційні деталі форуму будуть повідомлені в індивідуальному порядку, після надсилання учасником заповненої анкети.

Відбір учасників буде здійснюватися організаторами по закінченню терміну подачі анкет. Учасникам форуму забезпечується харчування та проживання, а також компенсація вартості проїзду.

За більш детальною інформацією можна звернутися за тел.: 095-73-12-988, анкети надсилати на e-mail: Luchaninova@ukr.net
З повагою, Наталка Лучанінова.
Проект здійснюється за підтримки National Endowment for Democracy (NED)

0 коммент.:

Дописати коментар