неділю, 11 вересня 2011 р.

У Комсомольську триває фотоконкурс "Хороший батько - міцна сім'я"

7 вересня 2011 р. в рамках міського проекту «День Батька» у Комсомольську  http://www.rodis.org.ua/2011/09/blog-post_11.html стартував фотоконкурс «Хороший батько - міцна сім'я».

Організатор конкурсу ГО «Центр «РОДІС» за підтримки виконкому Комсомольської міської ради, а також БФ Полтавського ГЗК, БФ "Подаруй надію", Інтернет-магазину дитячого одягу «Open-style» http://open-style.com.ua/ , відділу у справах сім'ї та молоді та Інтернет-провайдера ТРК «ГОК». Участь у фотоконкурсі можуть взяти всі комсомольчани незалежно від віку та статі.

УМОВИ ФОТОКОНКУРСУ

Вимоги до конкурсних фоторобіт:
1. Фотографії, що подаються на конкурс, мають бути роздруковані на фотопапері.
2. Формат фотографій – А4. Допускається застосування фільтрів, ретуші, масок та інших способів коригування зображення.
3. Від одного автора приймається не більше 2-х фотографій.
4. Фотографії, що подаються на конкурс, приймаються в паперовому конверті, на якому написано наступну інформацію про автора:
- Прізвище, ім'я, по батькові;
- Дата народження;
- Домашня адреса і контактний телефон.

ПРИЙОМ КОНКУРСНИХ ФОТО здійснюється з 7 по 13 вересня 2011 року в приміщенні читальної зали Комсомольської міської бібліотеки (для дорослих) за адресою: вул. Миру, 22.

ТАКОЖ фотографії, що подані на конкурс на фотопапері, необхідно надіслати ще й в електронному вигляді (формат файлу .jpg з хорошою якістю) на електронну адресу zentrrodis@km.pl.ua , вказавши в темі листа «Фотоконкурс».

За підсумками фотоконкурсу буде визначено трьох переможців.
Винагорода за перемогу в фотоконкурсі – сертифікати на придбання канцтоварів та/або іграшок в магазині «Дитячий світ» на суму:
1 місце – 300 грн.
2 місце – 250 грн.
3 місце – 100 грн.

Всі фото, які прийматимуть участь в конкурсі, будуть презентовані на міській фотовиставці в Палаці культури і творчості. Міська фотовиставка та урочисте нагородження переможців фотоконкурсу «Хороший батько - міцна сім'я» відбудеться під час проведення міського свята «День Батька», яке заплановано на 16 вересня 2011 р. в міському ПКіТ з 17.00 до 18.30.

До складу журі фотоконкурсу «Хороший батько - міцна сім'я» входять представники органів місцевої влади та ГО «Центр «РОДІС».

На учасників фотоконкурсу чекають додаткові спеціальні призи:
- Від Інтернет-магазину дит.одягу «Open-style» http://open-style.com.ua/ - ваучер на придбання дит.одягу на суму 500 грн.;
- від БФ "Подаруй надію" - набір фототоварів (сума уточнюється);
- від відділу у справах сім'ї та молоді - сертифікат на придбання канцтоварів на суму 50 грн. (наймолодшому учаснику).

Фотографії, подані на фотоконкурс, не рецензуються і не повертаються. Організатор конкурсу має право використовувати конкурсні фотографії в Інтернет-ресурсах, у відеоматеріалах, а також під час публікацій у друкованих ЗМІ без додаткового погодження з авторами. Зазначення авторства фотографій при цьому буде дотримано.

Довідки та додаткова інформація за тел. 0676039748, 0505244381.

Вгорі на фото комсомольчанин Дмитро Омельченко, фотограф http://dsoart.com 
один з добровільних помічників ГО "Центр "РОДІС"

1 коммент.:

РОДІС сказав...

Про результати фотоконкурсу йдеться тут http://www.rodis.org.ua/2011/09/blog-post_21.html

Дописати коментар