понеділок, 12 вересня 2011 р.

в Кременчуці готуються до VІІ фестивалю сучасної молодіжної культури «Extreme-zone» 2011

ПОЛОЖЕННЯ про VІІ фестиваль сучасної молодіжної культури «Extreme-zone» 2011

Фестиваль сучасної молодіжної культури «Extreme-zone» проводиться організаторами з метою популяризації здорового способу життя, профілактики соціально-негативних явищ у молодіжному середовищі та розвитку фізичної культури та любительського спорту серед молоді, залучення молоді та молодіжних громадських організацій до організації змістовного дозвілля і відпочинку молоді.

Загальна інформація про фестиваль

Організатори: виконком Кременчуцької міської ради
Засновники фестивалю: Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, управління у справах сім`ї, дітей та молоді виконкому міської ради.

Співорганізатор заходу: громадська організація «Фонд підтримки студентської молоді».
Фестивальні змагання проводяться у наступних напрямках сучасної молодіжної кільтури: рок, реп, графіті, стрітбол (вуличний баскетбол), Street Soccer (вуличний футбол), паркур, фрістайл, Roller skating, Games of skate, ВМХ. За бажанням учасників та за погодженням з оргкомітетом можуть бути проведені показові виступи колективів за іншими напрямками екстремальної культури.
Вступний внесок за участь у фестивалі не передбачений.

Цільова група: молодь віком від 14 до 35 років. Всім учасникам, кому на момент проведення фестивалю не виповнилось 18 років, потрібно надати заяву від батьків про згоду на участь їх дитини у фестивалі та ксерокопію паспорту батьків.

Для того, щоб взяти участь у будь-якому напрямку фестивалю, потрібно подати заявку не пізніше 19 вересня 2011 року на електронну пошту організаторів kmkmo@rambler.ru
Заявки, надані пізніше встановленого терміну, розглядатися не будуть. Одяг учасників не повинен містити логотипи політичних партій. Розміщені на одязі логотипи інших спонсорів та організаторів погоджуються з оргкомітетом. У разі порушення даного пункту, учасники знімаються із змагань.

Умови участі у фестивалі

Рок-, реп- напрямок:
До участі у відбірковому етапі фестивалю, який відбудеться 24 вересня (дена частина) допускаються команди, які вчасно подали заявки із зазначенням всіх необхідних даних та додана до заявки демоверсії пісень (2-3 пісні). Гурти, які посідали призові місця під час проведення фестивалю у 2005-2010 роках, до участі у відбірковому етапі не допускаються. У кожному з двох напрямків буде створене компетентне журі, до складу якого увійдуть представники гуртів-фіналістів фестивалю 2005-2010 років. 20 вересня 2011 р. відбудеться засідання журі, яке визначить 10 колективів рок та 10 колективів реп напрямків – учасників фестивалю «Extreme-zone»-2011. 21 вересня будуть повідомлені результати відбору та затверджений список учасників відбіркового етапу фестивалю. Переможці визначаються шляхом голосування компетентного журі. Переможці рок та реп напрямку фестивалю «Extreme-zone»-2011 будуть виступати під час гала-концерту 24 вересня (вечірна частина).

Street Soccer (вуличний футбол):
Для участі у даному напрямку фестивалю потрібно подати заявку із зазначенням складу команди: мінімум 4 особи (воротар+3), максимум 6 осіб; назви та інших необхідних даних. Максимальна кількість команд, які можуть взяти участь у футболі – 32. Кожна команда під час жеребкування, яке пройде 24 вересня на площі Перемоги, отримає свій порядковий номер. Гра складається з двох таймів по 5 хвилин. Під час проведення футболу буде визначений кращий гравець, бомбардир, воротар, захисник, нападаючий турніру.

Street Boll (вуличний баскетбол):
Для участі у даному напрямку фестивалю потрібно подати заявку із зазначенням складу команди у кількості 4 осіб. Змагання будуть проходити у трьох вікових категоріях. У кожній категорії визначаються переможці.

Roller skating, Games of skate, ВМХ:
Для участі у даному напрямку фестивалю потрібно подати заявку. По кожному з напрямків з числа учасників минулорічних фестивалів буде сформовано журі, яке під час проведення змагань згідно з технічними критеріями та видом змагань визначить переможців.

Оформити заявку можна тут http://molod.org.ua/header-new/77-ogolosheno-nabir-uchasnikiv-na-festival-extreme-zone-2011.html 

0 коммент.:

Дописати коментар