середу, 7 вересня 2011 р.

В Україні відбудеться презентація он-лайн гри проти насильства

9 вересня 2011 р. в Києві відбудеться презентація он-лайн гри проти насильства, яка у вересні з’явиться в соціальних мережах Facebook та ВКонтакте. Це перша в Україні соціальна гра, що покликана зіштовхувати гравця з різними формами насильства та змоделювати позитивну поведінку, створена у рамках інформаційної кампанії «Залишайся людиною» за підтримки проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент», Представництва ЄС та Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту та громадської організації Школі рівних можливостей.

Презентація он-лайн гри проти насильства відбудеться в приміщенні київської школи №187 (вул. Волгоградская, 23). Відомий дитячий психолог Валерія Кукса у вигляді майстер-класу продемонструє підліткам усі етапи гри, під час якої вони обиратимуть, а психолог аналізуватиме можливе вирішення конфліктних ситуацій.

Учасники заходу: Представники Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, Представництва ЄС, проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент»; дитячий психолог; підлітки та викладачі.

Дана онлайн-гра – одна із складових Всеукраїнської інформаційної браслетної кампанії проти насильства «Залишайся людиною», основна мета якої - сформувати в свідомості українців неприйняття домашнього насильства та зламати стіну мовчання навколо цього явища. В рамках кампанії в Україні активісти поширюють 500 000 малинових браслетів, розповсюджують 100 000 інформаційних карток з номерами гарячих ліній для постраждалих від домашнього насильства.

Соціальна кампанія реалізується спільно Проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України.

Джерело : Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент»

0 коммент.:

Дописати коментар