середу, 7 вересня 2011 р.

На Житомирщині готуються до фестивалю "Зніми свій фільм про проблему, що тебе хвилює!"

З 1 квітня по 21 серпня 2011 р. в Україні пройшов всеукраїнський конкурс соціальної дії «Зніми свій фільм про проблему, що тебе хвилює!». Його організатором виступила Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки Британської Ради в Україні.

Ідеєю конкурсу стало привернення уваги громадськості до суспільних проблем засобами сучасних інформаційних технологій, попередження виникнення таких проблем шляхом активізації участі молодого покоління у процесах прийняття рішень на різних рівнях (локальному, регіональному, всеукраїнському). Учасниками конкурсу стали діти, підлітки, молодь. Теми конкурсних робіт - екологія, права людини, охорона здоров’я, соціальні проблеми:
http://sformat.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=72%3A-q-q-2011&catid=6%3A2010-03-17-12-46-27&Itemid=6&lang=uk

Наразі завершується експертна оцінка понад трьох десятків відеороликів, які було подано для участі у всеукраїнському конкурсі соціальної дії «Зніми свій фільм про проблему, що тебе хвилює!». На переможців конкурсу чекають спеціальні дипломи та цінні подарунки. Крім того, кращі конкурсні роботи будуть представлені на Фестивалі "Зніми свій фільм про проблему, що тебе хвилює!", який відбудеться 16-17 вересня 2011 р. у місті Житомирі.

Комсомольська міська ГО "Центр "РОДІС" підтримує ідею проекту «Зніми свій фільм про проблему, що тебе хвилює!» і є партнером Житомирської обласної МГО "Сучасний Формат" в його реалізації. Зокрема одним із членів експертної ради Всеукраїнського фестивалю "Зніми свій фільм про проблему, що тебе хвилює!" є Володимир Дмитренко, завідувач сектору роботи з молоддю ГО "Центр "РОДІС". Дане партнерство стало можливим завдяки проекту Британської Ради "Активні громадяни" (2010 р.).

0 коммент.:

Дописати коментар