вівторок, 6 вересня 2011 р.

Подяка за партнерство - освітянам Комсомольська

Громадська організація «Центр «РОДІС» вітає всіх освітян з початком нового 2011-2012 навчального року, зичить міцного здоров'я, щастя, творчої наснаги та успіхів у нелегкій, але важливій педагогічній справі, а також дякує за плідну співпрацю протягом минулого навчального року.

Впродовж 2010-2011 н.р. колективи шкіл і дошкільних закладів Комсомольська приймали активну участь в різноманітних проектах, конкурсах, акціях та інших громадських ініціативах. Йдеться про заходи, спрямовані на захист прав та інтересів дітей і молоді, їх патріотичне виховання, популяризацію культурного розмаїття і формування позитивного ставлення учнівської молоді щодо іноземців в Україні, сприянню вирішенню проблеми безпеки дітей в Інтернеті, популяризацію кращого досвіду усвідомленого батьківства, а також співпрацю в питаннях профілактики торгівлі людьми, насильства в сім’ї та інших соціальних проблем в громаді.



30 серпня, напередодні нового навчального року, представники двох громадських об'єднань ГО "Центр "РОДІС" і Благодійного Фонду "Подаруй надію" прийшли на міську серпневу конференцію педагогічних працівників Комсомольська, щоб висловити вдячність освітянам за партнерство і співпрацю. Зокрема  вони вручили спеціальні подяки  міському відділу освіти, а також майже всім освітнім закладам міста  за участь в організації і проведенні партнерського проекту «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну» http://www.rodis.org.ua/2011/05/blog-post_28.html

0 коммент.:

Дописати коментар