понеділок, 22 серпня 2011 р.

Участь у 7-му Міжрегіональному молодіжному форумі в Кременчуці


22-24 серпня 2011 р. у Кременчуці, на базі дитячого дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний», відбувся 7-й Міжрегіональний молодіжний форум «Україна — молодь — майбутнє», присвячений 20-ій річниці Незалежності України. Для участі в його роботі з'їхались 200 молодих громадських лідерів з 10-ти областей України.

В Міжрегіональному молодіжному форумі «Україна — молодь — майбутнє» взяли участь і представники Комсомольської громадської організації "Центр "РОДІС". Це п'ятеро молодих хлопців і дівчат: Володимир Дмитренко, Кіра Озюменко, Павло Косоруков, Надія Войтенко і Євген Мошнінов.

Протягом трьох днів молоді лідери, учасники форуму, працювали у комітетах за різними напрямками та власними інтересами:
- Інтеграція української молоді до відповідних європейських організацій;
- Розвиток місцевого самоврядування;
- Залучення громадсько-активної молоді до розробки місцевих ініціатив та процесу прийняття рішень на локальному рівні;
- Розвиток журналістики в молодіжному середовищі;
- Молодіжні субкультури як форма самоорганізації молоді;
- Залучення молоді до активної участі у волонтерському русі в Україні.
Під час роботи в комітетах учасники форуму мали можливість самостійно визначати проблеми та пріоритети молодіжної політики, шляхи їх вирішення, а також розробляли заходи, необхідні для поліпшення життя молоді в державі в цілому, а також у своїх місцевих громадах.

У рамках проведення форуму також працював Ярмарок молодіжних ініціатив «Молодь діє!», під час якого представники Комсомольської ГО "Центр "РОДІС" презентували свою організацію та її проекти. Найкращі громадські ініціативи увійшли до посібника, який розповсюджено серед учасників форуму. Презентаційна частина Ярмарку молодіжних ініціатив відбулась 23 серпня 2011 року, а стендова частина тривала з 22 до 24 серпня 2011 року, до завершення форуму. Протягом трьох днів молоді учасники форуму мали змогу змістовно та продуктивно попрацювати, а також взяти участь у цілій низці розважальних та оздоровчих заходів.

Фотозвіт участі у форумі представників ГО "Центр "РОДІС":



Організаторами форуму стали управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконкому Кременчуцької міської ради, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій за підтримки відділу справах сім’ї та молоді Полтавської обласної державної адміністрації. Партнери — мережа громадських організацій «Молодь діє!» та Національний фонд підтримки демократії (NED).

0 коммент.:

Дописати коментар