понеділок, 22 серпня 2011 р.

Активісти ГО «Центр «РОДІС» готуються до відзначення 20-ї річниці Дня Незалежності України


24 серпня 2011 року Україна відзначатиме 20-ту річницю своєї незалежності. З нагоди визначної дати по всій країні будуть проведені святкові зібрання, концерти та інші урочисті заходи. Готуються відзначити День Незалежності України і молоді активісти Комсомольської міської громадської організації «Центр «РОДІС», яка є членом мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!».

24 серпня ГО «Центр «РОДІС» планує провести в м. Комсомольську святкову акцію «З Днем народження, Україно!». Такі ж акції відбудуться одночасно в кількох містах і селах Полтавської та Черкаської областей в рамках діяльності мережі «Молодь діє!» за підтримки відділу у справах сім`ї та молоді Полтавської ОДА і сприяння Національного фонду підтримки демократії (NED).

У м. Комсомольську мережеву акцію «З Днем народження, Україно!» також підтримують відділ у справах сім’ї та молоді та відділ освіти виконкому міської ради, міський відділ юстиції, міський ЦСССДМ, Інтернет-провайдер ТРК «ГОК» і Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій.



Підготовка до проведення в м. Комсомольську мережевої акції «З Днем народження, Україно!» розпочалась вже 19 серпня. Цього дня у міському сквері біля пам’ятника Т.Г.Шевченку керівник акції Володимир Дмитренко зібрав двадцять молодих активістів ГО «Центр «РОДІС» на урочисті збори, присвячені Дню Незалежності України. В урочистостях взяла участь депутат Комсомольської міської ради Н.Р.Карпець. Вона звернулась до молодих хлопців і дівчат з вітальним словом та мудрими настановами. Після покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку Н.Р.Карпець звернулась з особливими словами до ровесника Незалежності України, 20-річного Дмитра Драпогуза, одного з молодих активістів, який народився в серпні 1991 року. Дмитро отримав від міської ради невеликі подарунки з символікою Комсомольська.

Після урочистої частини учасники майбутньої акції «З Днем народження, Україно!» прослухали інструктаж щодо порядку її проведення. Передбачається, що старт мережевої акції «З Днем народження, Україно!» відбудеться 24 серпня о 16.00 на біля Театральної площі. Після цього чотири пари активістів залишиться на Театральній площі проводити конкурс дитячого малюнку на асфальті та інші промо-заходи, а шість пар розійдуться визначеними маршрутами вулицями Комсомольска. Під час акції вони будуть проводити опитування молоді стосовно її ставлення до Батьківщини, власне до свята Дня Незалежності України. Також активісти вітатимуть городян зі святом і даруватимуть їм яскраві наліпки «Я люблю Україну», повітряні кульки та святкові синьо-жовті стрічки.

В акції беруть участь 20 активістів з числа дітей та учнівської, студентської і робітничої молоді: Надія Войтенко, Аліна Кулик, Анастасія Кожушко, Анна Гордійчук, Діана Стрижак, Ольга Мосіна, Єгор Базавлук, Маргарита Левіна, Анна Мохонько, Тетяна Бейгул, Павло Косоруков, Кіра Озюменко, Євген Мошнінов, Євген Драпогуз, Надія Єршова, Вікторія Бабенко, Марина Соляник, Ірина Дудченко, Дмитро Омельченко (фото), керівник акції Володимир Дмитренко (завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС»).

0 коммент.:

Дописати коментар