суботу, 27 серпня 2011 р.

Як активісти ГО "Центр "РОДІС" святкували День Незалежності України


24 серпня 2011 р. вся Україна відзначала 20-річчя своєї незалежності. Святкували цей день і активісти Комсомольської міської громадської організації «Центр «РОДІС», що входить до мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!».

Юні активісти провели святкову акцію «З Днем народження, Україно!» біля Театральної площі у м. Комсомольську. Вони організували конкурси малюнків на асфальті на тему «Моя Україна», даруючи його учасникам альбоми для малювання і кольорові олівці. Неподалік було влаштовано міні-майстерню з виготовлення великої святкової вітальної листівки «З Днем народження, Україно!». Усі комсомольчани, охочі долучитися до поздоровлень, мали змогу написати на ній вітальні слова і поставити синьо-жовтий відбиток своєї долоні в знак щирості почуттів.

Активісти вітали городян зі святом, дарували їм яскраві наліпки з надписом «Я люблю Україну!», повітряні кульки та святкові синьо-жовті стрічки. Крім того, хлопці та дівчата, учасники святкової акції, проводили опитування молоді стосовно ставлення до незалежності України та власне до самого свята Дня Незалежності України (результати опитування буде вміщено пізніше).



Святкова акція «З Днем народження, Україно!» є мережевою і відбулась вона 24 серпня не лише в м Комсомольську. Подібні акції пройшли одночасно в кількох містах і селах Полтавської та Черкаської областей в рамках діяльності мережі «Молодь діє!» за підтримки відділу у справах сім`ї та молоді Полтавської ОДА і сприяння Національного фонду підтримки демократії (NED).

В м. Комсомольську проведення мережевої акції «З Днем народження, Україно!» підтримали відділ освіти і відділ у справах сім’ї та молоді виконкому міської ради, міський відділ юстиції, міський ЦСССДМ, Інтернет-провайдер ТРК «ГОК». Фінансову підтримку акції надав Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, а також родина Ольги Мосіної, однієї з активісток ГО «Центр «РОДІС».

В проведенні святкової акції «З Днем народження, Україно!» в м. Комсомольську 24 серпня 2011р. взяли участь 20 активістів з числа дітей та учнівської, студентської і робітничої молоді: Ольга Мосіна, Надія Войтенко, Аліна Кулик, Анастасія Кожушко, Анна Гордійчук, Діана Стрижак, Єгор Базавлук, Маргарита Левіна, Анна Мохонько, Тетяна Бейгул, Павло Косоруков, Кіра Озюменко, Ірина Дудченко, Євген Мошнінов, Євген Драпогуз, Надія Єршоваі, Вікторія Бабенко, Марина Соляник, Дмитро Омельченко (фото). Керівник акції Володимир Дмитренко (завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС»). Незайвою виявилась допомога Петра Максимова (фото), а також Марії Єршової, Владислава Мошнінова, Вікторії Пільтяй, Єлизавети Вінкус, Наталії Булигіної, Артемія Чорнухи, Гліба Баска та інших юних прихильників громадської організації.

Примітка: Проведення мережевої акції «З Днем народження, Україно!» в м. Комсомольську відбулось у два етапи. Зокрема 19 серпня для учасників акції пройшли урочисті збори, присвячені Дню Незалежності України, в яких взяла участь депутат міської ради Н.Р.Карпець. Інформація про захід 19 серпня тут http://www.rodis.org.ua/2011/08/20.html

0 коммент.:

Дописати коментар