четвер, 14 липня 2011 р.

Триває перша спільна акція в рамках Мережі громадських організацій Північно-Східної України


13-15 липня 2011 року одночасно в двох областях, Полтавській і Чернігівській, проходить перша спільна акція в рамках проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України», який реалізується Комсомольською міською громадською організацією «Центр «РОДІС» в рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України» за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED) http://www.sumymolod.eu/index.php/newss/youth/261-in-preparing-for-the-forum-komsomolsk-socially-active-young-people http://www.sumymolod.eu/index.php/newss/youth/265-summer-promotion-network-of-ngos-of-the-north-eastern-ukraine Всього протягом літа 2011 року в рамках Мережі громадських організацій Північно-Східної України заплановано проведення трьох спільних акцій.

Перша спільна акція спрямована на протидію насильству між близькими людьми і проходить під гаслом «Залишайся людиною» одночасно в містах Комсомольську, Полтаві та Чернігові. В ній беруть участь десять громадських організацій-учасників Мережі громадських організацій Північно-Східної України.

Заплановані заходи першої спільної акції в рамках проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України»:

13 липня:

1. Вулична браслетна акція в центрі міста Чернігова, початок о 13.00. Організатор - Чернігівська міська молодіжна ГО «Центр прогресивної молоді «Апельсин».
2. Браслетна акція в дитячому спортивно-оздоровчому центрі «Горизонт», м. Комсомольськ, початок о 17.00. Організатори - Комсомольська міська ГО "Центр "РОДІС" та Комсомольська міська БО "Благодійний фонд "Подаруй надію".

14 липня:
3. Браслетна акція для дітей та батьків, м. Комсомольськ, початок о 10.00. Організатор - Комсомольська міська ГО «Товариство захисту прав дітей-інвалідів «Ніжність».
4. «Малинове літо в Комсомольську» - просвітницько-розважальна програма для молоді в форматі «опен-эйр», м. Комсомольськ, міський пляж "Барбара", початок о 16.00. Організатор - Комсомольська міська ГО «Молодіжний продюсерський центр».

15 липня:
6. "Залишайся людиною" - браслетний просвітницький захід в приміщенні Полтавської обласної організації національної спілки письменників України, м. Полтава, початок о 18.00. Організатори - Полтавська міська ДЮО «КРОК», Полтавська обласна організація національної спілки письменників України.
7. Вулична браслетна акція, м. Комсомольськ, початок о 16.00. Організатори - Комсомольські міські організації "Дитяча рада" і "Парламент дітей м. Комсомольська".
8. "Залишайся людиною" - тематична зустріч в кіноклубі (в приміщенні Комсомольської ЗОШ №3), м. Комсомольськ, початок о 18.00. Організатор - представництво Всеукраїнської ГО «Всеукраїнська Академія Універсології».

Дана спільна акція також є частиною національної інформаційної кампанії проти насильства між близькими людьми, яка стартувала в Україні 3 червня 2011 року http://vsirivni.com.ua/news/p-vm-liona-ukra-nts-v-mayut-zmogu-vistupiti-proti-nasilstva і реалізується спільно Проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України.

1 коммент.:

Biserka Šimunić, сказав...

Привіт, друзі з новим роком, це моє свідчення. ми одружені 5 років і разом 9 років. Ми були розлучені протягом 4 місяців. Він хоче вийти і не бажає рятувати наш шлюб. Ми були чудовою парою (принаймні я в це вірив) і рідко сваримося. За кілька місяців до того, як він пішов з дому, він був таким бездіяльним і багато спав. Я зрозумів, що вона мала емоційний зв’язок з кимось, і підтвердив, що її приваблює. Потім він сказав, що він більше не закоханий у мене і що він не може жити зі мною. Я молився, плакав і так місяцями. Мені так була потрібна допомога, і я хочу повернути свого чоловіка. Я займався серфінгом в Інтернеті, коли побачив свідчення дами про те, як доктор Алаба був чудовим чарівником, який допомагав вилікувати міому, і вона могла мати власну дитину, щоб повернути відновлений мир у домі. вона відмовилася від його контакту, і я скопіював його, спочатку я підозріло ставився до цього контакту, але мені дійсно потрібне постійне вирішення моєї проблеми, тому я надіслав йому повідомлення з моєю ситуацією, він сказав мені, щоб мій чоловік повернувся якщо я повинен діяти так, як він мені наказав, я зробив усе, що він наказав мені зробити, і на четвертий день я отримав від нього текст вибачення, в якому говорилося, що він не знає, що над ним, того вечора він повернувся додому і помолився за всі його провини і
з тих пір наше кохання та шлюб стали міцнішими. Я хочу подякувати великому чарівнику заклинань доктору Алабі за його добру працю і щастя знову в житті. Якщо у вас однакові подружні проблеми або у вас виникають інші проблеми, зв’яжіться з доктором Алабою сьогодні за електронною адресою: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним на
WhatsApp: +2349071995123. Здатний виконувати будь-які заклинання, які ви думаєте, я - живе свідчення ..................

Дописати коментар