четвер, 14 липня 2011 р.

3-тя браслетна акція "Залишайся людиною"


13 липня 2011 року в дитячому оздоровчому центрі «Горизонт» (м. Комсомольськ Полтавської обл.) відбулась чергова браслетна акція в рамках національної інформаційної кампанії проти насильства між близькими людьми під гаслом "Залишайся людиною".

Інформаційно-просвітницьку браслетну акцію на підтримку відмови від домашнього насильства для дітей, які відпочивають в дитячому оздоровчому центрі «Горизонт», провели представники Комсомольської міської ГО "Центр "РОДІС" за фінансової підтримки Комсомольської БО "Благодійний фонд "Подаруй надію".



Під час акції відбулась презентація інформаційної кампанії "Залишайся людиною", яка наразі триває у м. Комсомольську, демонстрація конкурсних фотографій учасників міського фотоконкурсу «Я проти домашнього насильства», популяризація пісень учасників пісенного конкурсу "Молодь проти насильства". З юними учасниками акції було проведено тематичну гру, яка допомагає визначити дії, що означають різні види насильства в сім'ї. Також було їм було вручено інформаційні картки з номерами гарячих телефонних ліній протидії домашньому насильству.

На завершення акції бажаючим учасникам було запропоновано підтримати ідею відмови від насильства між близькими людьми, надівши малинові браслети - символ інформаційної кампанії проти домашнього насильства, смисл якої полягає в словах «Залишайся людиною». Такі браслети слугують знаком солідарності, підтримки та єднання тих, хто проти насильства. Малиновий колір був обраний кольором інформаційної кампанії як такий, що привертає увагу та спонукає до змін у стосунках з близькими. Чим більше людей одягнуть такі браслети і публічно покажуть своє неприйняття насильства в сім'ї, тим складніше кривдникам буде проявляти себе, а постраждалим буде легше звернутися за допомогою і не боятися громадського осуду.

Організаторами браслетної акції стали ГО «Центр «РОДІС» та БО «Благодійний фонд «Подаруй надію» за підтримки адміністрації дитячого оздоровчого центру «Горизонт», а також Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» спільно з Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міжнародного Центру "Ла Страда – Україна", ТРК "ГОК", відділу освіти і відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради.

Акція, що відбулась у дитячому оздоровчому центрі «Горизонт», є також складовою проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України», який реалізує ГО «Центр «РОДІС» в рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України» за підтримки NED http://www.rodis.org.ua/2011/07/blog-post_8985.html
Дирекції ГО "Центр "РОДІС" та БО "БФ "Подаруй надію" дякують усім партнерам акції, а також безпосереднім її учасникам: Кірі Озюменко, Володимиру Дмитренку, Віталію Дроздову (транспорт) та Валентину Василенку (фото).

1 коммент.:

Biserka Šimunić, сказав...

Привіт друзі, я Олена Авель з України. Я тут новачок, я не знаю, як тут все працює, але я прочитав тут добрі коментарі і додам трохи свого життя, тому що це буде корисно багатьом з нас тут, шукаючи відповіді та вирішення проблем стосунки. Я був у стосунках з Авелем чотири роки, він розлучився зі мною, я зробив усе, щоб повернути його, але все було марно, я так хотів його через любов, яку маю до свого чоловіка, я запитав його про все, що я давав обіцянки, але він відмовився. Я пояснив проблему своїх стосунків з колегою на роботі, і вона запропонувала мені скоріше зв'язатися з заклинателем любові, який міг допомогти мені зробити любовний заклинання, щоб повернути чоловіка додому, але я жінка, яка ніколи не вірила в магію, я мала не було вибору, я спробував, я зв’язався із заклинателем заклинань, і він сказав мені, що немає проблем, що все буде добре протягом трьох днів, мій колишній повернеться до мене протягом трьох днів, доктор алаба кинув заклинання в повітря і кожен другий правописний шарм у своєму храмі на моє ім'я серед ночі. Дивно, але другий день був близько обіду. 16.00 Мені зателефонували з невідомого номера, мені зателефонував колишній чоловік, я був настільки здивований, що відповів на мій телефонний дзвінок, побачивши, що це мій чоловік. . оскільки все було не так, він сказав, що хоче, щоб я повернулася до нього, щоб любити мене набагато більше. Я був такий щасливий, і я пішов до нього, як ми почали щасливо жити разом донині. З тих пір я пообіцяв поділитися своїми добрими новинами з любовними іграми, які чудово працюють без будь-яких побічних ефектів. Я твердо маю намір, що хтось, кого я знаю, має проблеми у стосунках, може бути корисним для такої людини, посилаючись на неї, єдину справжню та потужну перевірку правопису, яка допомогла мені вирішити мою шлюбну проблему. електронна пошта: dralaba3000@gmail.com, ви можете надіслати йому електронне повідомлення, якщо вам потрібна допомога у ваших стосунках або іншим чином. або ви можете зв’язатися з ним за допомогою WhatsApp: +2349071995123
як:
1) любовні ігри повертаються до втраченого кохання
2) Заклинання втраченого кохання возз’єднання з колишнім
3) Розлучення
4) Шлюбні ролі
5) правописне скріплення
6) Порушення заклинань
7) Просування офісних рейтингів
8.) Хочете бути вагітною та мати свою дитину.
9) Ви хочете задовольнити свою кохану
через dralaba3000@gmail.com

Дописати коментар