суботу, 30 липня 2011 р.

Інформаційна кампанія "Залишайся людиною" - у радіоефірі Комсомольська


З 17 червня 2011 року місто Комсомольськ Полтавської області приєдналося до національної інформаційної браслетної кампанії проти насильства між близькими людьми, яка проходить під гаслом «Залишайся людиною» в різних регіонах України. Організаторами національної браслетної кампанії є Проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» спільно з Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України.

У м. Комсомольську координатором інформаційної браслетної кампанії стала Комсомольська міська громадська організація "Центр "РОДІС" за підтримки виконкому Комсомольської міської ради та Інтернет-провайдера ТРК "ГОК". Основна мета інформаційної кампанії - формування в свідомості громадян неприйняття явища домашнього насильства та зміна ситуації замовчування цього явища в сім'ях.

До браслетної кампанії у Комсомольську долучилося багато партнерів, серед яких, що дуже важливо, місцеві засоби масової інформації: щотижневик "Телеэкспресс" (ТРК "ГОК"), студія "ГОК-ТВ" (ТРК "ГОК"), щотижневик "Громадська думка" та міське радіомовлення.

З метою ширшого інформування комсомольчан про інформаційну браслетну кампанію та саму проблему домашнього насильства протягом липня 2011 року в мережі Комсомольського міського радіомовлення прозвучала серія радіовиступів завідувача сектором роботи з молоддю ГО "Центр "РОДІС" Володимира Дмитренка.

Радіовиступ №1.



Радіовиступ №2.



Радіовиступ №3.



Радіовиступ №4.



Альбом:

8 коммент.:

Biserka Šimunić, сказав...

Мені було боляче і розбито серце, коли сім місяців тому у моєму шлюбі між мною та чоловіком сталася дуже велика проблема. настільки жахливим, що він передав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався усіма можливими способами повернути його назад, після довгих жебрацтв, але безрезультатно, і він підтвердив, що прийняв рішення і ніколи більше не хотів мене бачити. Отож одного вечора, повертаючись із роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснив, тож він сказав мені, що єдиним способом повернути чоловіка є відвідати заклинателя, бо він це теж справді зробив. Тож я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як виконувати його поради. Потім він дав мені електронну адресу заклинателя, який він відвідав. dralaba3000@gmail.com. Наступного ранку я надіслав електронне повідомлення на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив, що поверну свого чоловіка на наступні два дні. Яке дивовижне твердження !! Я ніколи в це не вірив, тому він розмовляв зі мною і розповідав мені все, що мені потрібно було зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тож на наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені останні 7 місяців, зателефонував мені, щоб повідомити, що він повернеться. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня із великою любов’ю та радістю і вибачився за свою помилку та біль, який завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок був міцнішим, ніж раніше, за допомогою великого заклинателя. Отже, я буду радити вам, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з dr alaba на електронну адресу: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним за допомогою WhatsApp: +2349071995123 .......

Anonymous сказав...

ПРОФЕСІЙНИЙ ЛИКОВИЙ КАСТЕР, ЯКИЙ МОЖЕ ДОПОМОГТИ ВАМ З ЛЮБОВЮ, щоб терміново повернути свого колишнього коханого після розриву / розводу, навіть якщо ваша ситуація здається безнадійною! КОНТАКТ: WHATSAPP / VIBER +2347054019402 ЦЕ ДЕЯВНО КРАЩИЙ МАСТЕР ЗАКЛИНАННЯ ОНЛАЙН І ЙОГО РЕЗУЛЬТАТ 100% ГАРАНТІЯ ..

Після чотирьох років стосунків з моїм хлопцем мій хлопець почав виходити з іншими дівчатами і виявляти мені холодну любов, кілька разів він погрожував розлучитися зі мною, якщо я наважусь допитати його про його роман з іншими дівчатами, я був повністю спустошений і розгублений, поки мій давній друг не розповів мені про заклинателя заклинань в Інтернеті DR WALE, який силами любовних заклинань допомагає людям у їхніх стосунках та шлюбі, спочатку я сумнівався, чи існує така річ, але вирішив це дати спробувати, коли я зв’язався з ним, він сказав мені все, що мені потрібно було зробити, і я зробив це, і він допоміг мені скласти Заклинання любові, і протягом 48 годин мій хлопець повернувся до мене і почав вибачатися, тепер він перестав виходити з дівчатами, і він є зі мною назавжди і по-справжньому. Зверніться до цього Великого заклинателя заклинань для ваших стосунків чи проблеми шлюбу.

Ось його контакт ..
Viber / WhatsApp: +2347054019402
Електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous сказав...

Я ділюся цим свідченням з партнерами, які страждають у своїх стосунках, тому що існує нескінченне рішення. Мій чоловік залишив мене та наших чотирьох дітей на іншу жінку на два роки. Я намагався бути сильним лише для своїх дітей, але не міг стримати болю, які мучать моє серце. Мені було боляче і розгублено. Мені потрібна була допомога, тому я дослідив в Інтернеті і натрапив на сайт, де побачив, що Д -р ВАЙЛ заклинатель заклинань, який може допомогти повернути коханців протягом кількох годин. мене. На моє здивування, через кілька днів мій чоловік повернувся додому. Так ми знову возз’єдналися, і в сім’ї було багато любові, радості та миру. Ви також можете зв’язатися з DR WALE, потужним заклинателем заклинань, щоб знайти рішення щодо свого контакту. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

SCOTT сказав...

Ласкаво просимо до храму ОДУМОДУ. Де ваші мрії та серцеві бажання стають реальністю.
Чи потрібно повернути колишнього коханого
Чи потрібні плоди в утробі матері
Вам потрібно просування по службі
Чи потрібні вам привороти і багато іншого
Я можу свідчити про велику роботу великого цілителя та заклинателя.
Зв’яжіться з лікарем Майклом через WhatsApp
+2349155284379 або через Gmail johnbenzo82@gmail.com

Lava Showan сказав...

Добрий день, друзі, я радий прочитати цей допис у блозі, це так дивно, як люди діляться своїм життєвим досвідом, і я тут, щоб поділитися своїм, тому що всього два дні тому я прочитав подібну історію жінки, яка живе в Швеції, Анна вона повернула свого колишнього коханого чоловіка додому після 2 -х років розлучення, я був так зворушений її історією, і я написав на ту саму електронну адресу, яку вона залишила, про заклинателя любові, який їй допоміг.
Я той, хто ніколи раніше не вірив у чари кохання чи будь -яке заклинання вуду, але я просто намагаюся спробувати. Я надсилаю повідомлення заклинателю доктора Одудуви, щоб той допоміг мені повернути хлопця. Я отримав відповідь від Одудуви, і він запевняє мене, що може допомогти мені повернути мою любов. Я ретельно виконував усі його вказівки, як виконувати процедуру правопису любові.
всього через два дні після того, як ми полюбили привороту, мені зателефонував мій колишній хлопець, і він вибачився і попросив мене пробачити йому те, що він хоче, щоб ми знову возз'єдналися як одна щаслива сім'я кохання. Я був настільки вражений і прийняв.
зараз я і мій хлопець повернулися на шлях.
вся подяка йде великому Одудуві за його обдаровані сили відновити мою любов.
ось та сама адреса електронної пошти, яку я отримав із публікації блогу commend (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) _

Anonymous сказав...

Я побачив свідчення в Інтернеті про те, як DR WALE допоміг багатьом людям виграти величезні суми в лотерею, тому вирішив зв’язатися з ним, щоб отримати виграшні номери. Я зв’язався з цим чоловіком, і він зробив заклинання, і він дав мені виграшні номери лотереї. Але повірте мені, коли завершилися жеребкування, я був серед переможців. Я виграв 17 609 500 доларів США. Я підтвердив, що DR WALE реальний і гарантований. Тепер я є живим свідченням добрих справ Д-ра Вейла, обдарованої людини з великими здібностями, це мій секрет, але я вирішив також зробити світ відомим. Це може стати в нагоді кожному, хто зацікавлений. Мій коментар може здатися вам смішним, але це правда. І я обіцяю вам, що не буде смішно, коли ви переможете і поділіться свідченням з іншими. Це секрет виграшу в лотерею, тому я раджу зробити те ж саме. Природно не всім щастить, якщо у вас виникли проблеми з виграшем в лотерею, рішення виграти – це Д-Р ВЕЛ. Тож зв’яжіться з ним зараз, щоб підтвердити моє свідчення. Ви можете зв’язатися з DR WALE за допомогою цього контакту: WhatsApp/Viber +2347054019402 або електронної пошти: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous сказав...

Я хочу написати це свідчення, щоб розповісти іншим і подякувати DR WALE за те, що він зробив для мене. Перші десять років мого шлюбу у мене було чотири викидні, і свекруха мене обзивала всілякими іменами, і це зробило моє подружнє життя дуже бурхливим і тягарем смутку. Моя хороша подруга розповіла мені про Д-ра Вейла, вона сказала, що Д-Р ВЕЛ був людиною, яка допомагала своєму братові, коли братові було важко. вона сказала, що DR WALE дуже сильна і чесна людина, і він справді допоміг своєму братові вирішити його проблему. звідти вона дала мені номер WhatsApp DR WALE +2347054019402 після того, як я провела дослідження про DR WALE, я побачила хороші свідчення та багато хороших коментарів про нього, я мало знав, що це буде кінець усіх моїх проблем. Я негайно звернувся до нього за допомогою, я отримав траву для фертильності, і він сказав мені використовувати її. Трава спрацювала, і мій чоловік навіть більше любив мене і купував мені дорогі речі. Одного дня я пішла в сусідню лікарню і повернулася додому з позитивним результатом вагітності, а через дев’ять місяців я народила хлопчика. З тих пір, як я зв’язався з Д-ром Уельом, моя історія була іншою. Зараз у мене двоє дітей і я дуже щасливий у шлюбі. ось контакт DR WALE: WhatsApp/Viber: +2347054019402 АБО Електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

Анонім сказав...

Лікар з приворотів, доктор Майті, який повернув мого чоловіка до мене після 6 місяців розлуки. Мій чоловік пішов від мене і хотів розлучитися через молоду дівчину, яка досить молода, щоб бути його дочкою. Ваш любовний заклинання знову об’єднав мою сім’ю після жалоби та сліз про те, що я тепер мати-одиначка, але мої сльози звернулися на Радість із вашим дивовижним заклинанням повернення коханця. Я вдячний за все. Будь-хто, хто відчуває розрив серця і потребує повернення свого коханого, повинен зв’язатися з доктором Майті, і це покладе край вашим проблемам у цих стосунках. Ви можете зв’язатися з ним за допомогою його електронної адреси: mightysolution7441@gmail.com або за номером WhatsApp: +2348161569177

Дописати коментар