суботу, 30 липня 2011 р.

Добра новина для батьків, які піклуються про своїх дітей


Добра новина для російськомовних родин, яких, наприклад, дуже багато в м. Комсомольську. На Харківщині є творчий колектив, що створив чудовий проект "Особенные сказки", і пропонує дітям разом з батьками вирушити до чарівної подорожі по психологічним казкам:
http://o-skazki.blogspot.com/

Проект "Особенные сказки" являє собою 35 аудіо-занять з казкотерапії, яка по суті своїй є системою передачі життєвого досвіду, розвитку соціальної чутливості, інтуїції та творчих здібностей. Журнал "Дошкільна освіта" визначає, що сьогодні під терміном "казкотерапія" мається на увазі спосіб передачі знань про духовне виховання і соціальну реалізацію людини. Саме тому цей метод називають системою виховання, що є співзвучною духовній природі дитини.

Фея казок, яка мешкає в цій казковій країні, допоможе малюкам у знайомстві з навколишнім світом і казковими героями. Слухаючи чарівні історії, діти ототожнюватимуть себе з казковими персонажами і проживатимуть разом з ними різні пригоди. В подальшому це їм допоможе знаходити гідний вихід з будь-якої складної життєвої ситуації.



На сайті проекту "Особенные сказки" http://o-skazki.blogspot.com/ можна прослухати і завантажити 35 "казкових" занять, а також висловити свої думки і пропозиції. Творчий колектив "Особенных сказок" сподівається, що після прослуховування казок діти стануть більш стійкими, уважними, добрими і чуйними.

3 коммент.:

Biserka Šimunić, сказав...

Мені було боляче і розбито серце, коли сім місяців тому у моєму шлюбі між мною та чоловіком сталася дуже велика проблема. настільки жахливим, що він передав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався усіма можливими способами повернути його назад, після довгих жебрацтв, але безрезультатно, і він підтвердив, що прийняв рішення і ніколи більше не хотів мене бачити. Отож одного вечора, повертаючись із роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснив, тож він сказав мені, що єдиним способом повернути чоловіка є відвідати заклинателя, бо він це теж справді зробив. Тож я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як виконувати його поради. Потім він дав мені електронну адресу заклинателя, який він відвідав. dralaba3000@gmail.com. Наступного ранку я надіслав електронне повідомлення на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив, що поверну свого чоловіка на наступні два дні. Яке дивовижне твердження !! Я ніколи в це не вірив, тому він розмовляв зі мною і розповідав мені все, що мені потрібно було зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тож на наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені останні 7 місяців, зателефонував мені, щоб повідомити, що він повернеться. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня із великою любов’ю та радістю і вибачився за свою помилку та біль, який завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок був міцнішим, ніж раніше, за допомогою великого заклинателя. Отже, я буду радити вам, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з dr alaba на електронну адресу: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним за допомогою WhatsApp: +2349071995123 .......

SCOTT сказав...
Автор видалив цей коментар.
SCOTT сказав...

Ласкаво просимо до храму ОДУМОДУ. Де ваші мрії та серцеві бажання стають реальністю.
Чи потрібно повернути колишнього коханого
Чи потрібні плоди в утробі матері
Вам потрібно просування по службі
Чи потрібні вам привороти і багато іншого
Я можу свідчити про велику роботу великого цілителя та заклинателя.
Зв’яжіться з лікарем Майклом через WhatsApp
+2349155284379 або через Gmail johnbenzo82@gmail.com

Дописати коментар