вівторок, 5 липня 2011 р.

Підтримайте "Браслетну кампанію" у соціальних мережах


Якщо у вас в родині все добре і мирно, це не означає, що все так само добре у всіх інших. І якщо є можливість допомогти тому, у кого проблема, потрібно хоча б спробувати допомогти. Головне - залишатися людиною.

"Залишайся людиною" - ця, здавалося б, банальна фраза стала слоганом інформаційної кампанії проти насильства в сім'ї, яка наразі триває в Україні, в т.ч. і в Комсомольську.

Тут http://www.vsirivni.com.ua/news/p-vm-liona-ukra-nts-v-mayut-zmogu-vistupiti-proti-nasilstva можна прочитати у подробицях про кампанію і про те, як допомогти і куди звернутися за допомогою.

Ми ж поінформуємо про основні дані національної інформаційної кампанії проти насильства в сім'ї:

Організатори – інформаційна національна кампанія реалізується спільно Проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України.

Основна мета - формування в свідомості українців неприйняття домашнього насильства та зламати стіну мовчання навколо цього явища.

Браслети - це знак солідарності, підтримки та єднання тих, хто проти насильства. Простим малиновим браслетом українці публічно задекларують своє неприйняття насильства та підтримку його жертв.

Цільова аудиторія: молоді люди віком 15-35 років. Саме молоді люди можуть стати рушієм змін, зробивши явище домашнього насильства неприйнятним для усього суспільства.

Тривалість кампанії: червень - серпень 2011 року

Підтримати цю інформаційну кампанію можна і в соціальних мережах! Якщо ви не байдужі до проблеми домашнього насильства і підтримуєте браслетну кампанію "Залишайся людиною", то зайдіть за нижчевказаними посиланнями і змініть свій аватар на аватар акції:
Facebook : http://apps.facebook.com/vsirivni/
ВКонтакте : http://vkontakte.ru/app2335212


Джерело http://www.vsirivni.com.ua/news/chi-varta-vasha-sus-dka-dopomogi

0 коммент.:

Дописати коментар