четвер, 28 липня 2011 р.

В Мережі ГО Північно-Східної України готуються до 2-гої спільної акції


3-5 серпня відбудеться 2-га спільна акція проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України». В Полтавській та Чернігівській областях готуються до проведення спільної просвітницької акції, спрямованої на профілактику торгівлі людьми, одного з найтяжчих злочинів проти людини.

Багато українських жінок, чоловіків та дітей потрапляють за кордон для примусової праці та сексуальної експлуатації. Так, за даними МОМ http://iom.org.ua/ua/pdf/ct_stats_march11.pdf лише в 2010 році жертвами торгівлі людьми стали 1085 українців. Число країн, до яких в минулому році потрапляв «живий товар» з України, перевищило два десятки : Російська Федерація - 569 осіб, Польща – 166, Туреччина – 40, Чеська Республіка – 35, Італія – 28, Кіпр – 26, Ліван – 20, Німеччина – 16, Фінляндія – 11, Індонезія – 9, Азербайджан - 8, Ірландія – 8, Греція – 7 та ін.
У цьому списку є і Україна, адже потрапити в рабство можна і не виїжджаючи за кордон: в 2010 році жертвами внутрішньої торгівлі людьми стали 114 українців.

«Торгівля людьми – це може трапитися з кожним, але не зі мною» - зазвичай так думає більшість людей. При цьому жертвою работоргівців може стати будь-хто незалежно від статі та віку, тому дуже важливим є інформування громадян про реальне існування проблеми торгівлі людьми та надання практичних порад, що допоможуть зберегти здоров’я і саме життя. Саме це і стало метою акції, яка пройде 3-5 серпня 2011 року одночасно в містах Чернігів, Полтава та Комсомольськ.

Громадські організації-учасники спільної акції, яка відбудеться в рамках регіонального проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України»:
- в м. Полтава - Полтавська міська ДЮО «КРОК», Полтавська обласна організація національної спілки письменників України;
- в м. Чернігів - Чернігівська молодіжна ГО «Центр прогресивної молоді «Апельсин»;
- в м. Комсомольськ – міська ГО «Центр «РОДІС», міська ГО «Товариство захисту прав дітей-інвалідів «Ніжність», міське представництво Всеукраїнської ГО «Всеукраїнська академія універсології», міські дитячі організації "Дитяча рада" і "Парламент дітей м. Комсомольська", міська ГО «Молодіжний продюсерський центр».

Акція відбудеться за підтримки Міжнародного Центру «Ла Страда – Україна», Інтернет-провайдера ТРК «ГОК», відділу у справах сім’ї та молоді і відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради, Комсомольського міського управління юстиції, щотижневиків «Громадська думка» і «Телеэкспресс», редакції міського радіомовлення та студії «ГОК-ТВ» (ТРК "ГОК").

Спільна акція є складовою проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України», який реалізує Комсомольська міська ГО «Центр «РОДІС» в рамках проекту СОКМО «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України» за сприяння Національного фонду підтримки демократії (NED).

Інформація про результати акції увійде до буклету «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України» і буде розповсюджена серед учасників Мережі. Також результати даної спільної акції будуть висвітлені в журналі молодіжних організацій Північно-Східної України «Спалах». Очікується, що дана спільна мережева акція буде сприяти подальшому розвитку Мережі громадських організацій Північно-Східної України.

1 коммент.:

Biserka Šimunić, сказав...

Привіт, друзі з новим роком, це моє свідчення. ми одружені 5 років і разом 9 років. Ми були розлучені протягом 4 місяців. Він хоче вийти і не бажає рятувати наш шлюб. Ми були чудовою парою (принаймні я в це вірив) і рідко сваримося. За кілька місяців до того, як він пішов з дому, він був таким бездіяльним і багато спав. Я зрозумів, що вона мала емоційний зв’язок з кимось, і підтвердив, що її приваблює. Потім він сказав, що він більше не закоханий у мене і що він не може жити зі мною. Я молився, плакав і так місяцями. Мені так була потрібна допомога, і я хочу повернути свого чоловіка. Я займався серфінгом в Інтернеті, коли побачив свідчення дами про те, як доктор Алаба був чудовим чарівником, який допомагав вилікувати міому, і вона могла мати власну дитину, щоб повернути відновлений мир у домі. вона відмовилася від його контакту, і я скопіював його, спочатку я підозріло ставився до цього контакту, але мені дійсно потрібне постійне вирішення моєї проблеми, тому я надіслав йому повідомлення з моєю ситуацією, він сказав мені, щоб мій чоловік повернувся якщо я повинен діяти так, як він мені наказав, я зробив усе, що він наказав мені зробити, і на четвертий день я отримав від нього текст вибачення, в якому говорилося, що він не знає, що над ним, того вечора він повернувся додому і помолився за всі його провини і
з тих пір наше кохання та шлюб стали міцнішими. Я хочу подякувати великому чарівнику заклинань доктору Алабі за його добру працю і щастя знову в житті. Якщо у вас однакові подружні проблеми або у вас виникають інші проблеми, зв’яжіться з доктором Алабою сьогодні за електронною адресою: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним на
WhatsApp: +2349071995123. Здатний виконувати будь-які заклинання, які ви думаєте, я - живе свідчення ..................

Дописати коментар