четвер, 28 липня 2011 р.

Підсумки 1-шої спільної акції в рамках проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України»


У липні 2011 р. в Полтавській та Чернігівській областях відбулась 1-ша спільна акція в рамках проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України», який реалізується Комсомольською міською ГО «Центр «РОДІС» в рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України» за сприяння Національного фонду підтримки демократії (NED).

Спільна акція пройшла 13-15 липня 2011 року одночасно в містах Комсомольську, Полтаві та Чернігові. Її метою стало об’єднання зусиль громадських організацій-учасників Мережі Північно-Східної України, у протидії домашньому насильству, формування в свідомості членів своїх місцевих громад неприйняття насильства в сім’ї та руйнування стіни мовчання навколо цього суспільного явища. Дана акція відбулась також в рамках національної інформаційної кампанії проти насильства між близькими людьми, організаторами якої є Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту України.

ЧЕРНІГІВ, 13 липня.



Вулична браслетна акція проти насильства між близькими людьми пройшла в центрі міста Чернігова, в ній взяли участь сто мешканців Чернігова. Її організатором стала Чернігівська міська молодіжна громадська організація «Центр прогресивної молоді «Апельсин». Відеорепортаж тут http://webtv.net.ua/6449/

ПОЛТАВА, 15 липня.



В приміщенні Полтавської обласної організації національної спілки письменників України під гаслом "Залишайся людиною" відбувся браслетний просвітницький захід. В ході акції ідею відмови від домашнього насильства підтримали біля сотні полтавців. Організаторами акції виступили Полтавська міська ДЮО «КРОК» і Полтавська обласна організація національної спілки письменників України http://poltavanews.com.ua/news/society/2011/7/11/poltavci-rozpochinayut-kampaniyu-proti-nasilstva-u-simyi.aspx Під час заходу відбулась не лише роздача браслетів, а й перегляд тематичних документальних фільмів та виступи молодих письменників із творами соціальної тематики разом з музичним супроводом полтавських музикантів.


КОМСОМОЛЬСЬК, 13-15 липня.



13 липня пройшла виїзна браслетна акція в дитячому спортивно-оздоровчому центрі «Горизонт» (м. Комсомольськ). Її організаторами стали Комсомольська міська ГО "Центр "РОДІС" та Комсомольська міська БО "Благодійний фонд "Подаруй надію". В ході акції відбулись демонстрація фотографій учасників міського фотоконкурсу «Я проти домашнього насильства», популяризація пісень учасників пісенного конкурсу "Молодь проти насильства", тематична гра та поширення малинових браслетів. В акції взяли участь близько 200 дітей віком від 14 до 17 років включно.


14 липня зранку розпочалась браслетна акція для дітей та батьків, яку провела Комсомольська міська громадська організація «Товариство захисту прав дітей-інвалідів «Ніжність». Всього акцією було охоплено близько 70 осіб.


14 липня увечорі на міському пляжі «Барбара» під назвою «Малинове літо в Комсомольську» відбулась просвітницько-розважальна програма для молоді в форматі «оpen air», в якій взяли участь близько 500 комсомольчан. Її організатором стала Комсомольська міська громадська організація «Молодіжний продюсерський центр». Під час акції її ведучі не просто роздавали малинові браслети, а проводили різноманітні конкурси з дітьми. Дорослих комсомольчан організатори акції інформували про номери телефонів гарячої лінії, за якими можна звернутися за допомогою, а також про те, як вести себе в критичних ситуаціях, пов'язаних з домашнім насильством. Відеорепортаж тут http://www.youtube.com/watch?v=d701OVWdyo4


15 липня надвечір на центральних вулицях міста з’явились активісти Комсомольських міських організацій "Дитяча рада" і "Парламент дітей м. Комсомольська". Вони провели вуличну браслетну акцію, під час якої поширили 100 малинових браслетів, а також спеціальні інформаційні картки з конкретними порадами для жертв домашнього насильства та номерами телефонів гарячих ліній, за якими можна звернутися за допомогою.



15 липня увечорі активісти представництва Всеукраїнської ГО «Всеукраїнська Академія Універсології» на підтримку браслетної інформаційної кампанії «Залишайся людиною» провели тематичну зустріч в кіноклубі (в приміщенні Комсомольської ЗОШ №3). Зустріч була присвячена протидії насильству між близькими людьми, під час її проведення пройшов перегляд кінофільму "Древо Жизни" режисера Терренса Маліка. Цей захід загалом охопив близько 30 осіб і став завершальним акордом 1-шої спільної акції в рамках проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України»


В ході 1-шої спільної акції в рамках проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України» у Чернігівській та Полтавській областях було охоплено понад тисячу громадян, які мали змогу публічно підтримати ідею неприйняття насильства в сім’ї та руйнування стіни мовчання навколо цього суспільного явища. Спів організаторами даної спільної акції стали десять громадських організацій-учасників Мережі громадських організацій Північно-Східної України.

1 коммент.:

Biserka Šimunić, сказав...

Привіт друзі, я Олена Авель з України. Я тут новачок, я не знаю, як тут все працює, але я прочитав тут добрі коментарі і додам трохи свого життя, тому що це буде корисно багатьом з нас тут, шукаючи відповіді та вирішення проблем стосунки. Я був у стосунках з Авелем чотири роки, він розлучився зі мною, я зробив усе, щоб повернути його, але все було марно, я так хотів його через любов, яку маю до свого чоловіка, я запитав його про все, що я давав обіцянки, але він відмовився. Я пояснив проблему своїх стосунків з колегою на роботі, і вона запропонувала мені скоріше зв'язатися з заклинателем любові, який міг допомогти мені зробити любовний заклинання, щоб повернути чоловіка додому, але я жінка, яка ніколи не вірила в магію, я мала не було вибору, я спробував, я зв’язався із заклинателем заклинань, і він сказав мені, що немає проблем, що все буде добре протягом трьох днів, мій колишній повернеться до мене протягом трьох днів, доктор алаба кинув заклинання в повітря і кожен другий правописний шарм у своєму храмі на моє ім'я серед ночі. Дивно, але другий день був близько обіду. 16.00 Мені зателефонували з невідомого номера, мені зателефонував колишній чоловік, я був настільки здивований, що відповів на мій телефонний дзвінок, побачивши, що це мій чоловік. . оскільки все було не так, він сказав, що хоче, щоб я повернулася до нього, щоб любити мене набагато більше. Я був такий щасливий, і я пішов до нього, як ми почали щасливо жити разом донині. З тих пір я пообіцяв поділитися своїми добрими новинами з любовними іграми, які чудово працюють без будь-яких побічних ефектів. Я твердо маю намір, що хтось, кого я знаю, має проблеми у стосунках, може бути корисним для такої людини, посилаючись на неї, єдину справжню та потужну перевірку правопису, яка допомогла мені вирішити мою шлюбну проблему. електронна пошта: dralaba3000@gmail.com, ви можете надіслати йому електронне повідомлення, якщо вам потрібна допомога у ваших стосунках або іншим чином. або ви можете зв’язатися з ним за допомогою WhatsApp: +2349071995123
як:
1) любовні ігри повертаються до втраченого кохання
2) Заклинання втраченого кохання возз’єднання з колишнім
3) Розлучення
4) Шлюбні ролі
5) правописне скріплення
6) Порушення заклинань
7) Просування офісних рейтингів
8.) Хочете бути вагітною та мати свою дитину.
9) Ви хочете задовольнити свою кохану
через dralaba3000@gmail.com

Дописати коментар