суботу, 11 червня 2011 р.

Завершено прийом заявок на участь в конкурсі пісень «Молодь проти домашнього насильства!»


10 червня завершено прийом заявок на участь в регіональному конкурсі пісень на тему «Молодь проти домашнього насильства!». Його оголошувала Комсомольська міська громадська організація «Центр «РОДІС» за підтримки Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» http://www.rodis.org.ua/2011/05/blog-post_07.html Партнери фотоконкурсу: Міжнародний Центр «Ла Страда – Україна», Інтернет-провайдер «ТРК «ГОК», Комсомольський міський ПКіТ, ГО "Молодіжний центр демократії" (*примітка: склад партнерів може бути доповнено).

Згідно оголошених умов конкурсу http://www.rodis.org.ua/2011/05/blog-post_07.html до участі в ньому допущено 10 учасників:

Амосов Олексій, Комсомольськ
Перетокін Дмитро, Комсомольськ
Тимошенко Артем, Комсомольськ
Трохнюк Руслан, Комсомольськ
"All The Way", Комсомольськ
"аКустические сНы", Комсомольськ
"К92", Комсомольськ
"PROспект", Кременчук
"PROTECT", Комсомольск
"Шум дождя" та "ES", Кременчук

Організатори запрошують всіх перерахованих учасників взяти участь у 2-му етапі конкурсу, який пройде у вигляді концерту під час міського молодіжного фестивалю «Малиновий браслет» («Молодь проти домашнього насильства!»), що відбудеться 17 червня 2011 року о 18.00 в малій залі Комсомольського ПКіТ.
Під час виступів учасників конкурсне жюрі визначить переможців і вручить всім учасникам дипломи, а також призи переможцям.

Деталі концертного виступу учасникам буде повідомлено електронними листами або по телефону не пізніше 15 червня.

1 коммент.:

РОДІС сказав...

Репетиція виступів учасників конкурсу відбудеться з 16.00 17-го червня (в день проведення фестивалю) в малій залі Комсомольського палацу кульутри і творчості (вул. Миру,16).

Прохання до учасників конкурсу, які співатимуть під "мінуса", надіслати їх до четверга, 16-го червня, на адресу zentrrodis@km.pl.ua

Дописати коментар