суботу, 11 червня 2011 р.

У Комсомольську готуються до форуму соціально активної молоді


У червні 2011 року виповнився рівно рік від того часу, як Комсомольська ГО "Центр "РОДІС" увійшла до комунікативної Мережі громадських організацій Північно-Східної Украни. Її координатором є Сумський обласний комітет молодіжних організацій, члени - громадські організації Сумської, Полтавської та Чернігівської областей.

За рік, що пройшов, члени нашої організації брали активну участь у форумах і навчальних тренінгах, які проводились у рамкаж Мережі. Це дало змогу підвищити рівень компетенції в галузі громадської діяльності та зміцнити лідерські навички 6-х представників ГО "Центр "РОДІС". Також наша організація взяла участь в конкурсі міні-грантів для громадських організацій Сумської, Полтавської та Чернігівської обл., який навесні 2011 року оголосив Сумський обласний комітет молодіжних організацій в рамках реалізації власного проекту «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України». Конкурс міні-грантів спрямований на розвиток Мережі ГО, підтримку локальних ініціатив, обмін позитивним досвідом роботи організацій. Проект ГО "Центр "РОДІС" під назвою «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України» було підтримано.

Тож від початку червня 2011 року Комсомольська ГО "Центр "РОДІС" розпочала реалізацію проекту, метою якого є розвиток Мережі громадських організацій Північно-Східної України шляхом обміну досвідом та активізації співпраці між громадськими організаціями м. Комсомольська та громадськими організаціями Полтавської, Сумської та Чернігівської областей.

Протягом червня у Комсомольську триває підготовка до форуму соціально активної молоді ГО м. Комсомольська та представників трьох ГО Полтавської, Сумської та Чернігівської обл. (в рамках проекту ГО "Центр "РОДІС", який має назву "Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України"). Проведення форуму заплановано на 23 червня. Наразі формується список учасників форуму та вирішуються організаційні питання.

Партнерами проведення даного форуму виступають ВАТ "Полтавський ГЗК", виконком Комсомольської міської ради, ТОВ "ТРК "ГОК", ГО "Молодіжний центр демократії". Список партнерів сьогодні ще формується. Проект «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України», складовою якого є даний форум, підтримують Проект ЄС "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент", Міжнародній Центр "Ла Страда-Україна", а також відома в Україні програма "Онляндія – безпечна веб-країна".

0 коммент.:

Дописати коментар