суботу, 11 червня 2011 р.

Завершено прийом робіт на фотоконкурс «Я проти домашнього насильства!»-2011


10 червня завершено прийом робіт на 2-й міський фотоконкурс «Я проти домашнього насильства!»-2011. Його оголошувала Комсомольська міська громадська організація «Центр «РОДІС» за підтримки Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» http://www.rodis.org.ua/2011/04/2-2011.html Партнери фотоконкурсу: Інтернет-провайдер «ТРК «ГОК», Благодійний Фонд "Подаруй надію", відділ у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради, Комсомольська міська публічна бібліотека.

Конкурсні роботи (у паперовому варіанті) приймались в приміщенні Комсомольської міської публічної бібліотеки (для дорослих) за адресою: вул. Миру, 22, а також на електронну адресу zentrrodis@km.pl.ua (в електронному варіанті).

У вівторок, 14 червня, члени жюрі фотоконкурсу заберуть з бібліотеки скриньку з конвертами, в яких містяться роботи в паперовому варіанті, і протягом трьох днів оцінять фото, подані на конкурс.

Згідно оголошених умов фотоконкурсу http://www.rodis.org.ua/2011/04/2-2011.html до участі в ньому допущено 23 роботи 13-ти комсомольчан:

Бірюк Тетяна
Водоп'ян Сергій
Гребенюк Олена
Григор'єв Олександр
Долгіх Катерина
Кудревич Юлія
Мальцев Сергій
Незаможній Олександр
Першина Олена
Попов Сергій
Тимощук Вадим
Тимощук Вікторія
Тимощук Даша


Організатори запрошують всіх перерахованих учасників на підведення підсумків фотоконкурсу «Я проти домашнього насильства!»-2011, яке відбудеться під час міського молодіжного фестивалю "Малиновий браслет" ("Молодь проти насильства") 17 червня 2011 року о 18.00 в малій залі Комсомольського ПКіТ.

Всі конкурсні фотографії увійдуть до експозиції пересувної фотовиставки і будуть експонуватися в міських установах, організаціях і на підприємствах м. Комсомольська протягом 2011 року.

Відкриття фотовиставки відбудеться 17 червня 2011 року о 17.30 в фойє малої зали Комсомольського ПКіТ (перед початком міського молодіжного фестивалю "Малиновий браслет").

1 коммент.:

РОДІС сказав...

Засідання жюрі по оцінюванню робіт, поданих на фотоконкурс відбудеться в середу, 15 червня. Оприлюднення рішення жюрі, а також нагородження учасників фотоконкурсу відбудеться під час проведення молодіжного фестивалю "Малиновий браслет" - 17 червня о 18.00 (17.30) в малій залі Комсомольського ПКіТ.

Дописати коментар