середу, 1 червня 2011 р.

"ЗРОБИ КРОК!"


27 травня 2011 р. на великій сцені Комсомольського міського палацу культури і творчості відбулось яскраве дійство – 10-річчя зразкової Школи танцю Джаз модерн «РЕМА». Глядацька зала була заповнена прихильниками творчості цього хореографічного колективу. Його засновниками та незмінними керівниками є молоде й талановите подружжя Цимбалів – Світлана і Максим. В 2011 році вони стали дійсними членами Комсомольської ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС».

З вітальною адресою та побажанням невпинного розвитку, самовдосконалення керівникам і вихованцям Школи танцю «РЕМА» на сцену вийшов міський голова Сергій Супрун. Він відзначив вклад цього творчого колективу у просуванні в Україні та за її межами комсомольської школи сучасного танцю, а також пообіцяв, що міська влада і надалі буде підтримувати як морально, так і матеріально цей чудовий колектив, який залучає дітей і молодь Комсомольська до сучасного танцювального мистецтва.

Школу танцю Джаз модерн «РЕМА» прийшов привітати з ювілеєм Віктор Лотоус, голова правління ВАТ «Полтавський ГЗК», найбільшого промислового підприємства м. Комсомольська. Вітаючи ювілярів, Віктор Лотоус відзначив їхню творчу енергію, великий потенціал та гарну перспективу. Він також оголосив, що Благодійний фонд ПГЗК, засновниками якого є народний депутат Костянтин Живаго та Віктор Лотоус, зробив подарунок Школі танцю «РЕМА» - спеціальний «танцювальний лінолеум», найдосконаліше покриття підлоги з наявних на світовому ринку підлогових покриттів для професійних танців.



Привітати колектив «РЕМА» приїхали відомі українські хореографи Тарас Чернієнко, Лілія Недзельська, а також акробатичний дует «Duo happiness». Під час концерту просто на сцену зателефонував Олександр Геращенка, переможець конкурсу «Танцюють всі-3». Також колектив отримав вітальну телеграму від голови Київської облдержадміністрації Олександра Попова.

За десять років свого існування колектив Школи взяв участь у безлічі фестивалях і конкурсах, незмінно виборюючи призові місця. Джаз, модерн, контемп, контактна імпровізація, хіп-хоп, джаз-фанк, крамп, класика, бродвей – не перелічити напрямків і стилів, які опанувує молодь «РЕМА». Кожний виступ завжди вражає своєю яскравістю і високою майстерністю. Щороку цей колектив готує звітні концерти та хореографічні вистави, які стають цілою мистецькою подією у місті.

З нагоди 10-річного ювілею Школи танцю «РЕМА» його керівники разом зі своїми вихованцями підготували надзвичайне креативне танцювальне шоу «ЗРОБИ КРОК» (за мотивами фільму "Крок вперед"). Це шоу відбулося в рамках проекту «ЗРОБИ КРОК», спрямованого на пропагування серед дітей та молоді нашого міста танцювального мистецтва як одного з шляхів залучення до здорового способу життя. Даний проект сприяє моральному вихованню та профілактиці негативних соціальних проявів у молодіжному середовищі.



Короткий зміст танцювального шоу «Зроби крок»:

Тишу нічного міста порушують розгульні вигуки групи молодих людей. ВІН і його друг - явні лідери цього молодіжного угруповання, що займається збутом наркотиків. Поява поліції змушує молодиків до втечі. ВІН допомагає другові уникнути арешту, але в результаті сам потрапляє до рук поліції. Вирок: примусові роботи по прибиранню території Школи мистецтв. ВІН зацікавлений життям, що протікає там. ВІН зустрічає ЇЇ, ученицю цієї Школи. Прогулянки вечірнім містом, веселий відпочинок у нічному клубі... Іскра ніжних відносин запалюється в ЇХНІХ серцях. Вранці в Школі з'являється дивний довготелесий і незграбний учень, що досить відрізняється від маленьких танцівниць. Це - ВІН, що заповзято опановує ази танцю.
Несподівано до Школи завертають ЙОГО колишні друзі. Глузуванням і непристойною поведінкою вони змушують ЇЇ виставити їх за двері. ВІН стає на захист колишніх друзів. Відносини між закоханими дають тріщину - хворобливу і болісну.
ВІН повертається до колишніх друзів і колишнього заняття - продажу наркотиків. Перша «операція» пройшла успішно. А ось у другій ЙОГО напарнику не пощастило - наздогнала куля наркоділків, які не побажали платити за товар. Біль втрати змушує "протверезіти" ЙОГО. Разом із друзями вони вирішують полишити злочинні справи.
Школа мистецтв приймає до своїх лав нових учнів. ВІН і ВОНА раді зустрічі. У красивому танці закружляли два люблячих серця...

0 коммент.:

Дописати коментар