середу, 1 червня 2011 р.

Громадській організації "Центр "РОДІС" виповнилось 5 років


29 травня 2011 року Комсомольській громадській організації "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" виповнилось 5 років. Свою діяльність вона розпочала ще з 2005 року, однак офіційно зареєстрована 29 травня 2006 року.

Метою діяльності ГО "Центр "РОДІС" є забезпечення реалізації законних вікових, соціальних, творчих, духовних, культурних та інших спільних прав та інтересів громадян. Сфера діяльності - все, що стосується дітей та сім'ї. Наше реальне життя свідчить, що немає таких проблем, які б не стосувались цієї сфери. Тож, до зони уваги громадської організації потрапляють різні життєві питання, що часто є буденними, однак від цього не менш важливими.

Основні напрямки діяльності - організація громадських заходів, що стосуються захисту інтересів та прав молоді, дітей, матері, батька і сім’ї в цілому, розробка і впровадження просвітницьких, освітніх та розвивальних програм, популяризація кращого досвіду сімейного виховання, профілактика негативних соціальних явищ у суспільстві та ін.. Основний вид діяльності - просвітницка.

ГО «Центр «РОДІС» є одним із співзасновників та членом Всеукраїнського громадського комітету з підтримки сім’ї та відповідального батьківства в Україні; має своє представництво в Національної тренерської мережі Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда -Україна»; є членом Мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської області «Молодь діє!»; є членом комунікативної Мережі громадських організацій Сумської, Полтавської та Чернігівської областей. Також ГО «Центр «РОДІС» є членом Громадської ради при Комсомольській міській раді (Полтавська обл.) з лютого 2011 року.

Засновниками ГО "Центр "РОДІС" є три жінки: Лілія Дмитренко, Тетяна Цигрик і Наталія Ткаченко; директор Лілія Дмитренко. В структурі організації кілька секторів: 1) організаційно-представницький сектор - зав. Тетяна Цигрик; 2) роботи з дітьми та батьками - зав. Наталія Ткаченко; 3) роботи з молоддю - зав. Володимир Дмитренко. Серед членів організації - представники різного віку, статі і професій. Також є багато добровільних помічників-активістів з числа учнівської, студентської та працюючої молоді.

Ми вдячні всім, хто був поруч під час створення і становлення громадської організації і допомагав робити перші кроки: ГО "Центр муніципального розвитку", відділу у справі сім'ї та молоді і відділу освіти виконкому Комсомольської міськради, Інтернет-провайдеру ЦВІТ "Фобос".

Ми вдячні всім сьогоднішнім друзям і партнерам, які допомагають в усіх наших справах http://www.rodis.org.ua/p/blog-page_7580.html

Дирекція ГО "Центр "РОДІС" вітає всіх своїх членів і добровільних помічників з маленьким ювілеєм, дякує всім своїм партнерам за співпрацю і продовжує роботу над поточними соціальними проектами.

0 коммент.:

Дописати коментар