суботу, 14 травня 2011 р.

В Комсомольському Центрі зайнятості відбувся семінар з профілактики торгівлі людьми


13 травня 2011 р. в Комсомольському міському Центрі зайнятості відбувся семінар з профілактики торгівлі людьми для жінок, що стоять на обліку по безробіттю.

Під час семінару було розглянуто питання актуальності проблеми торгівлі людьми, взаємодії з агенціями по працевлаштуванню за кордоном, зокрема про ньюанси укладання контрактів, оформлення візи тощо. Адже, прагнучи одержати роботу за кордоном, багато комсомольчани навіть не підозрюють про те, що легально працевлаштуватися в багатьох країнах Європи дуже проблематично. Приміром, у країнах Європейського Союзу роботодавець, перш ніж надати робоче місце іноземцю, повинен довести, що дана робота вже була запропонована громадянинові своєї країни, потім громадянину країн Європейського Союзу і лише потім - громадянину іншої країни, в нашому випадку українцю.



Семінар провів Володимир Дмитренко, завідувач сектором роботи з молоддю ГО "Центр "РОДІС". Захід відбувся в рамках діяльності Національної тренерської мережі Міжнародного Центру "Ла Страда - Україна". Партнерами цього просвітницького заходу стали міський Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і Комсомольський міський Центр зайнятості.

0 коммент.:

Дописати коментар