суботу, 14 травня 2011 р.

Відбулась 3-тя спільна травнева акція проти домашнього насильства


14 травня 2011 р. активісти двох організацій, БО "Благодійний фонд "Подаруй надію" та ГО "Центр "РОДІС", провели 3-тю спільну травневу акцію двох проектів «Я проти домашнього насильства!» і «Допоможемо Максиму Сидоркіну». Вона пройшла в м. Кременчуці на Придніпровському ринку на підставі укладеної заздалегідь угоди між БО "БФ "Подаруй надію" і власника Придніпровського ринку.
Благодійний фонд в рамках проекту «Допоможемо Максиму Сидоркіну» продовжує збирати доброчинні кошти на другу операцію, підготовку до реабілітації та подальшого лікування маленького комсомольчанина Максима Сидоркіна, що постраждав від насильства у власній родині в серпні 2010 року http://www.youtube.com/watch?v=dXs8sk6kU5s Під час акції було зібрано 1179 грн.
ГО "Центр "РОДІС" в рамках проекту «Я проти домашнього насильства!» здійснював комунікативну частину спільної акції, пропагуючи ідею: насильство в сім’ї - не особиста справа і не просто проблеми окремої сім'ї, а злочин, і закликали до неприйняття домашнього насильства. Акція пройшла за підтримки Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційній компонент», Міжнародного Центру «Ла Страда – Україна», а також Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».



Керівники акції Валентина Артьомкіна (БО "БФ "Подаруй надію") і Володимир Дмитренко (ГО "Центр "РОДІС"). Організатори дякують всім добровольним активістам, що взяли участь в акції: Людмилі Вербецькій, Віталію Дроздову, Каріні Сухіні, Вікторії Бабенко, Євгену Мошнінову, Надії Войтенко, Павлу Косорукову, Владу Смайловському, Анні Гордійчук, Діані Стрижак, Олені Першиній, Сергію Зінічу, Сергію Водоп’яну (фото), Дмитру Омельченку (фото).

0 коммент.:

Дописати коментар