суботу, 28 травня 2011 р.

Завершено ТРИ спільні травневі акції «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну»


26 травня в приміщенні міського відділу освіти відбулося підведення підсумків третьої, найбільшої, травневої спільної акції в рамках двох міських проектів «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну». Вона стартувала 4 травня 2011 р. одночасно в 6-ти загальноосвітніх і 8-ми дошкільних закладах м. Комсомольська і тривала 22 дні. Одним з основних завдань акції стало поширення серед батьків, дітей та учнівської молоді ідеї активного несприйняття домашнього насильства.

Організаторами даної акції стали: Комсомольська міська БО «Благодійний фонд «Подаруй надію», відділ освіти виконкому Комсомольської міської ради, міські загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади, Комсомольська міська ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС».



Спільними зусиллями організаторів і учасників цієї 22-денної акції для Максима Сидоркіна було зібрано благодійні кошти в сумі 9 тис. 164 грн., призначені для 2-гої операції та реабілітації однорічного комсомольчанина Максима Сидоркіна, який у 2-місячному віці постраждав від насильства у власній родині http://www.youtube.com/watch?v=dXs8sk6kU5s Операція з приживлення сітківки лівого ока буде проводитися в офтальмологічному відділенні дитячої клінічної спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

Дана акція стала останньою в низці трьох травневих спільних акцій двох міських проектів «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну»:
- 7 травня відбулась 1-денна акція у Комсомольську http://www.rodis.org.ua/2011/05/7.html , тоді активісти зібрали для Максима 1740 грн.;
- 14 травня відбулась 1-денна акція у Кременчуці http://www.rodis.org.ua/2011/05/3.html , в ході якої було зібрано для Максима 1179 грн..

РАЗОМ у травні 2011 року, в рамках трьох спільних акцій для Максима Сидоркіна було зібрано благодійних коштів в сумі 12 тис.083 грн.

Всі три спільні травневі акції в рамках двох міських проектів «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну» пройшли за підтримки Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційній компонент», Міжнародного Центру «Ла Страда – Україна» та Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».

0 коммент.:

Дописати коментар