суботу, 30 квітня 2011 р.

Новина в контексті Мережі громадських організацій Північно-Східної України


На початку весни Сумський обласний комітет молодіжних організацій (координатор комунікаційної мережі громадських організацій Північно-Східної України) в рамках реалізації проекту «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України» оголосив конкурс міні-грантів для громадських організацій Сумської, Полтавської та Чернігівської областей. Комсомольська міська ГО "Центр "РОДІС", як член даної комуніакційної мережі, теж брала участь в конкурсі, подавши на розгляд конкурсної комісії проект «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України».

Нещодавно від організаторів конкурсу було отримано листа про прийняття рішення щодо фінансової підтримки нашого проекту. Тож після підписання в м. Суми угоди з СОКМО в нашому місті розпочнеться реалізація соціального проекту, метою якого є обмін досвідом та активізація співпраці між громадськими організаціями м. Комсомольська і громадськими організаціями Полтавської, Сумської та Чернігівської областей.

В рамках проекту «Акційне літо Мережі громадських організацій Північно-Східної України» планується проведення в нашому місті зустрічі представників окремих локальних громадських організацій Комсомольська і представників мережі громадських організацій Північно-Східної України, а також підготовка і проведення протягом літа 2011 року 3-х спільних акцій в місцевих громадах 4-х населених пунктів Полтавської, Сумської та Чернігівської областей. Тематичне спрямування запланованих спільних комунікаційних акцій: 1) проти домашнього насильства; 2) проти торгівлі людьми; 3) за безпеку дітей в Інтернеті.

0 коммент.:

Дописати коментар