середу, 4 травня 2011 р.

Стартувала найбільша травнева спільна акція «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну»


Зранку 4 травня 2011 р. стартувала найбільша з травневих спільних акцій «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну» http://www.rodis.org.ua/2011/04/blog-post_30.html Вона триватиме до 27 травня 2011 р.

Дана акція є партнерською, її організатори:
- Комсомольська міська благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію»;
- Відділ освіти виконкому Комсомольської міської ради;
- Міські загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади;
- Комсомольська міська громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС».

Акція проходить за підтримки Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційній компонент», Міжнародного Центру «Ла Страда – Україна», а також Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».

В ході акції передбачається поширення серед батьків, дітей та учнівської молоді ідей несприйняття домашнього насильства, а також розташування в усіх загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах спеціальних скриньок для збору благодійних внесків, призначених для реабілітації та 2-гої операції однорічного Максима Сидоркіна, який у 2-місячному віці постраждав від насильства у власній родині http://www.youtube.com/watch?v=dXs8sk6kU5s Операція з приживлення сітківки лівого ока запланована на кінець травня 2011 р. і буде проводитися в офтальмологічному відділенні дитячої клінічної спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

1 коммент.:

РОДІС сказав...

Про підсумки даної акції йдеться тут http://www.rodis.org.ua/2011/05/blog-post_28.html

Дописати коментар