суботу, 30 квітня 2011 р.

Низка травневих акцій «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну»


У травні 2011 року заплановано проведення низки соціальних акцій під загальною назвою «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну».

Всі ці соціальні акції спрямовані на протидію домашньому насильству в суспільстві http://www.rodis.org.ua/2011/02/blog-post_9018.html , а також збір благодійних коштів для чергової операції, підготовки до реабілітації та подальшого лікування за кордоном однорічного комсомольчанина Максима Сидоркіна, що постраждав від домашнього насильства у серпні 2010 року http://www.youtube.com/watch?v=dXs8sk6kU5s . Чергова операція з приживлення сітківки лівого ока запланована на кінець травня 2011 року і буде проводитися в офтальмологічному відділенні дитячої клінічної спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

Ініціаторами цих акцій є Комсомольська міська благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію» та Комсомольська міська громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС». Акції підтримують Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційній компонент», Міжнародний Центр «Ла Страда – Україна», а також Інтернет-провайдер ТРК «ГОК».

Перша, найбільша, акція пройде з 4 по 27 травня 2011 року в партнерстві з відділом освіти виконкому Комсомольської міської ради та всіма освітніми закладами м. Комсомольська. Дана акція передбачає пропагування в міській громаді ідеї несприйняття домашнього насильства, а також розташування в усіх загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах спеціальних скриньок для збору благодійних внесків, призначених для чергової операції, підготовки до реабілітації та подальшого лікування Максима Сидоркіна.

Друга акція «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну» відбудеться 7 травня в рамках міжнародної ініціативи «Міжнародний день служіння» http://www.rodis.org.ua/2011/04/7-2011-volinteer.html . Акція пройде у м. Комсомольськ на території Центрального ринку по вул. Леніна. Її партнерами є ПП Сорока та Комсомольська міська ГО «Громадське формування з охорони громадського порядку «Міська міліція».

Третя акція «Комсомольськ - проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну» запланована на 14 травня. Перебачається, що вона пройде у м. Кременчук на території Придніпровського ринку.

Комсомольські міські БО «Благодійний фонд «Подаруй надію» та ГО «Центр «РОДІС» дякують партнерам і всім своїм активістам за небайдужість і сподіваються на всебічну підтримку в проведенні акцій.

0 коммент.:

Дописати коментар