пʼятницю, 29 квітня 2011 р.

Акція в рамках Міжнародного дня служіння


7 травня 2011 року міжнародна волонтерська мережа VOLiNTEER проводить Міжнародний день служіння. Волонтери з 50 країн світу в цей день проведуть соціальні волонтерські акції/проекти, щоб зробити життя у своїй громаді кращим.

Комсомольська міська громадська організація "Центр "РОДІС" спільно з Комсомольською міською благодійною організацією "Благодійний фонд "Подаруй надію" приєднуються до цієї міжнародній події шляхом організації 2-гої спільної локальної волонтерської акції «Комсомольськ проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну».



Мета акції:
- Заохочення комсомольчан до несприйняття домашнього насильства, продовження формування в міській громаді думки про те, що домашнє насильство - це не особиста справа і не просто проблеми окремої сім'ї, а злочин.
- Продовження збору благодійних внесків на чергову операцію, підготовку до реабілітації та подальшого лікування однорічного комсомольчанина Максима Сидоркіна, що постраждав від домашнього насильства у серпні 2010 року http://www.youtube.com/watch?v=dXs8sk6kU5s Операція з приживлення сітківки лівого ока запланована на кінець травня 2011 року і буде проводитися в офтальмологічному відділенні дитячої клінічної спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

Час проведення акції: субота, 7 травня, з 10.00 до 12.00.

Місце проведення: м. Комсомольськ, Центральний ринок по вул. Леніна.


Акція відбудеться за підтримки:
- Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційній компонент»;
- Міжнародного Центру «Ла Страда – Україна»;
- Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».

Партнери акції: Комсомольська ГО "Громадське формування з охорони громадського порядку "Міська міліція"та ПП Сорока.

До відома: 1-ша спільна акція «Комсомольськ проти насильства!» + «Допоможемо Максиму Сидоркіну» в м. Комсомольську відбулась 26 лютого 2011 року http://www.rodis.org.ua/2011/02/blog-post_8973.html


0 коммент.:

Дописати коментар