понеділок, 28 лютого 2011 р.

Участь в акції «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби»


У третій декаді вересня 2010 р. в Комсомольську пройшла регіональна акція «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби». Організатори акції: Комсомольський міський ЦСССДМ та відділ захисту прав споживачів і розвитку споживчого ринку виконкому Комсомольської міськради в партнерстві з ГО “Центр розвитку дитини і сім’ї ”РОДІС“, ГО ”Батьківська рада“ та СПД Кузьмін.


Дорослі члени і неповнолітні волонтери ГО ”Центр “РОДІС”, як партнери, обійшли понад десяток торгівельних об’єктів Комсомольська, що торгують алкогольними та тютюновими виробами, залучаючи їх власників і продавців до участі в регіональній акції «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби».



В ході акції власники торгівельних об’єктів отримують листи-звернення від її організаторів, а продавці - бейджі з віддрукованим надписом «Я не продаю неповнолітнім пиво, алкогольні напої та тютюнові вироби». Вважаємо, що постійна наявність даних бейджів на спецодязі у продавців частково допоможе частині підлітків відмовитися від спокуси придбати цигарки, пиво тощо.

І організатори, і партнери цієї акції не ставили за мету глобально вирішити проблему алкоголізації неповнолітніх, однак навіть такі маленькі кроки обов’язково принесуть користь. В акції від ГО «Центр «РОДІС» брали участь Володимир Дмитренко, Євгенія Агрич, Діана Юрченко, Марія Садовська.

1 коммент.:

РОДІС сказав...

Тут http://www.tvereza.info/sobriety/projects/i.html можна приєднатися до Всеукраїнського проекту «Я за тверезість!»

Дописати коментар