понеділок, 28 лютого 2011 р.

Як будувати свою сім'ю?


ОФІЦІЙНО: 6 травня в м. Комсомольську відбулася лекція Людмили Гридковець «Як будувати свою сім'ю?» (в рамках міських заходів, з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім'ї). Організатори заходу: ГО “Центр розвитку дитини і сім'ї ”РОДІС", відділ у справах сім'ї і молоді Комсомольської міськради. Партнери: Комсомольський політехнічний технікум, відділ освіти Комсомольської міськради і всі школи міста.

НЕОФІЦІЙНО: Всім відомо: щоб стати економістом, інженером, педагогом, медиком та ін., треба довго вчитися (школа, технікум, інститут). Але люди мало задумуються, що подружнє життя – це теж наука, причому дуже непроста. І її необхідно теж опановувати. Де? Яким чином? Хороші запитання. Із цим, як то кажуть, «напряжёнка». От саме для того, щоб розрядити цю «напряженку», ми запросили для наших молодих і поки що неодружених комсомольчан відомого в Україні експерта в галузі психології сім’ї Людмилу Гридковець. Пані Людмила - практичний психолог, психотерапевт, тренер, експерт в галузі психології сім'ї. Кандидат психологічних наук, займається практичною психокорекцією, а також науковою роботою, автор понад 60-ти наукових праць. Є доцентом кафедри психології Київського інституту бізнесу і технологій ІІІ-ІV рівня акредитації. І найголовніше: пані Людмила - щаслива дружина і мати шістьох дітей.

Людмилу Гридковець, як експерта в галузі сім’ї, я почула на 2-у Конгресі молодих сімей, який відбувся в Києві в листопаді 2009 року. Даний конгрес, що пройшов під девізом «За збереження сім'ї», був організований Народно-демократичною лігою молоді при підтримці Міністерства України у справах семи, молоді і спорту. Спостерігаючи за виразами облич учасників конгресу під час виступу Людмили Гридковець, слухаючи їх відгуки, подумалося: ну, чим комсомольчани гірше за учасників Всеукраїнського конгресу? А що, якщо запросити Людмилу Гридковець до Комсомольська, щоб вона виступила і для нашої молоді? Тому напередодні Міжнародного дня сім’ї ми звернулися до відділу у справах сім’ї та молоді та відділу освіти Комсомольської міськради - міська влада підтримала цю ідею. Тож, 6 травня наші хлопці і дівчата (а також педагогічні і соціальні працівники) почули мудрі поради від відомого фахівця.

Ми дуже вдячні пані Людмилі Гридковець за те, що вона знайшла можливість приїхати до Комсомольська, а також за її настанови, які й досі обговорюються у місті. Вдячні і Всеукраїнській молодіжній громадській організації «Наро́дно-демократи́чна лі́га молоді» за можливість познайомитись із Людмилою Гридковець, надану у листопаді 2009 року.

0 коммент.:

Дописати коментар