понеділок, 28 лютого 2011 р.

Акція “Різдвяна ялинка”


6 січня 2011 р. волонтери ГО “Центр ”РОДІС“ провели у м. Комсомольську (Полтавщина) акцію ”Різдвяна ялинка".

Акція пройшла за підтримки Інтернет-провайдеру ТРК “ГОК” та Проекту ЄС “Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент”, з яким ГО “Центр ”РОДІС" співпрацює в рамках інформаційної кампаніїї проти домашнього насильства.

Напередодні Різдвяного свята представники Проекту ЄС “Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент” надіслали комсомольчанам подарунки - інтерактивні іграшки-листівки та календарі з побажаннями веселого Різдвяного свята, сімейного тепла та затишку, успіхів та рівних можливостей, взаємної поваги та добробуту у новому 2011 році.

Ялинка-іграшка - інтерактивна паперова листівка, яку створив Проект ЄС “Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент” для розповсюдження громадськими організаціями, що працюють в сфері захисту прав жінок та дітей у регіонах.

6 січня зранку волонтери ГО “Центр ”РОДІС“ передали ці невеликі різдвяні подарунки дітям у дитячому та інфекційному відділеннях міської лікарні, міському дитячому притулку ”Надія“, ГО ”Товариство захисту прав дітей-інвалідів “Ніжність” та 4-х дитячих садках міста.



Дякуємо за участь в акції своїм волонтерам Сергію Водоп'яну, Євгену Ціпу, Олегу Ржавіну, Марійці Дудко, Тетяночці Бейгул, Денісу Буртовому, Діані Юрченко, Єгору Берднику, Надії Войтенко, Івану Берднику, Олександру Романову, а також фотографам-волонтерам Дмитру Омельченко та Валентину Василенко.

0 коммент.:

Дописати коментар