понеділок, 28 лютого 2011 р.

“Сім’я року-2010” у Комсомольську


Напередодні дня Святого Миколая у Комсомольську відбулась урочиста церемонія відзначення кращого досвіду сімейного виховання “Сім'я року-2010”.

17 грудня 2010 року в малій залі виконкому Комсомольської міської ради зібрались представники місцевих органів влади, громадських організацій, ЗМІ, а головне - 16 родин, досвід сімейного виховання яких було визнано найкращим у 2010 році.





Фрагмент інтерв'ю головного організатора конкурсу “Сім'я року-2010”, начальника відділу у справах сім'ї та молоді Комсомольської міської ради, Тетяни Оробченко: - “Сім'ю року” ми проводимо вже в 4-й раз. Ідею створення у нашому місті такого цікавого конкурсу розробив наш відділ спільно з громадською організацією “Центр ”РОДІС“. І з того моменту, як ми провели церемонію вперше, стало ясно, що місту потрібен такий конкурс і що він стане щорічним".

Повністю текст інтерв'ю Т.Оробченко можна прочитати на сайті ”Інформаційний портал Комсомольська" http://www.km.pl.ua/main/356-semya-goda-2010.html в статті про конкурс та урочисту церемонію відзначення кращого досвіду сімейного виховання “Сім'я року-2010”, авторкою якої є Еліна Сергачова.

0 коммент.:

Дописати коментар