понеділок, 28 лютого 2011 р.

Участь у просвітницькому заході з протидії торгівлі людьми та насильству



27 січня 2011 р. в Комсомольському професійному гірничому ліцеї відбувся просвітницький захід з протидії торгівлі людьми та насильству, в якому взяли участь майже сто першокурсників.

В рамках заходу пройшла виставка учнівських тематичних стінгазет, учнівська копірайтерська фотовиставка під назвою “Ні, не на це судило небо тобі на цьому світі жить!” (М.Ю.Лермонтов), відбувся перегляд тематичних відеороликів. Під час заходу учні знайомились з історичним і сучасним інформаційним матеріалом, виконували пісні, вірші, приймали участь у хореографічній постановці на тему насильства і торгівлі людьми.

Перед учнями виступили заступник директора з виховної роботи Валентина Гусарова, психолог ліцею Лілія Славна, практичний психолог ЦСССМД Олена Онищенко, член дирекції ГО “Центр ”РОДІС“ Наталія Ткаченко.

Захід пройшов за підтримки Міжнародного Центру “Ла Страда - Україна” та Проекту ЄС “Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент”. Зокрема Міжнародний Центр «Ла Страда – Україна» передав учням Комсомольського професійного гірничого ліцею інформаційні матеріали, вивчення яких допоможе їм уникнути потрапляння до тенет работоргівців.

Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент», банер якого із закликом “Залишайся людиною” був розташований на сцені під час просвітницького заходу, проводить в Україні широкомасштабну Національну інформаційну кампанію проти насильства і надіслав для ліцеїстів спеціальні картки з інформацією про те, як і де жертва насильства може отримати допомогу, а також основні поради, як поводитися у кризовій ситуації.

ГО «Центр «РОДІС» дякує педагогічному колективу Комсомольського професійного гірничого ліцею за активність та ініціативність у проведенні серед учнівської молоді виховної роботи з протидії насильству та торгівлі людьми.



Дякуємо за активну організаційну допомогу зав.сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренко та волонтерам Євгену Мошніну, Дмитру Крутенко, Богдану Кобильченко, Ярославу Дяченко, Надії Войтенко.

0 коммент.:

Дописати коментар