понеділок, 28 лютого 2011 р.

Фотовиставка “Чоловіки Комсомольська проти насильства в сім’ї”


22 жовтня 2010 р. в міському палаці культури і творчості, в рамках проекту «Підтримка усвідомленого батьківства в м. Комсомольську», відбулась фотовиставка «Чоловіки Комсомольська проти домашнього насильства». Її організатором стала ГО «Центр «РОДІС».

Фотовиставка пройшла під час міського свята «Хороший батько – міцна сім’я» і стала результатом фотоконкурсу «Я проти домашнього насильства», який відбувся у жовтні 2010 р. серед юнаків та чоловіків в рамках в рамках проекту ГО «Центр РОДІС» «Підтримка усвідомленого батьківства в м. Комсомольську» (він реалізується в рамках проекті іншої Комсомольської ГО «Центр муніципального розвитку» «Мікрогрантова підтримка громадських ініціатив у м. Комсомольську» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження»).

Підсумки фотоконкурсу «Я проти домашнього насильства» під час свята «Хороший батько – міцна сім’я» оголосила Тетяна Цигрик, член дирекції ГО «Центр РОДІС». Подяку та заохочувальний грошовий приз в розмірі 100 гривень отримав Сергій Водоп’ян. Учасники конкурсу Дмитро Купцов, Валентин Василенко та Дмитро Омельченко отримали Дипломи переможців і призові сертифікати на суму 200 грн. кожний для придбання подарунків.

Фотоконкурс «Я проти домашнього насильства», який провела ГО «Центр «РОДІС», підтримав один з організаторів Загальнонаціональної інформаційної кампанії проти насильства в Україні - проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент». Представники цього проекту (менеджер з виробництва Наталя Казакова, регіональний координатор Віктор Дворніков, а також регіональний представник Загальнонаціональної інформаційної кампанії проти насильства в Полтавській обл.. Кирило Животовський) спеціально приїхали до Комсомольська, оглянули фотовиставку і вручили учасникам свої призи - сертифікати на придбання техніки в Інтернет-магазині: Дмитру Купцову - на суму 1000 грн., Валентину Василенко - на суму 700 грн., Дмитру Омельченко - на суму 500 грн.

Однією з умов фотоконкурсу була присутність на фото акційного малинового браслету з надписом «Я проти насильства» (цей браслет є символом Загальнонаціональної інформаційної кампанії проти насильства в Україні).



Фотоконкурс закінчився, але інформаційна кампанія проти домашнього насильства в Комсомольську продовжується.


0 коммент.:

Дописати коментар