понеділок, 28 лютого 2011 р.

Інформаційно-просвітницька кампанія “Знай свої права!”


27 червня 2010 р. в День молоді з метою інформування молодих членів нашої територіальної громади про зміст Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива, слабоалкогольних напоїв і тютюнових виробів» члени і волонтери ГО «Центр «РОДІС» провели в Комсомольську три інформаційно-просвітницькі акції «Знай свої права!».

Під час цих акцій Володимир Дмитренко (робітник ПГЗК), Тетяна Ярошенко (робітниця ПГЗК), Олена Першина (випускниця ЗОШ №1), Діана Юрченко (учениця гімназії ім. О.Нижниченка), Тетяна Павленко (випускниця ЗОШ №2) знайомили молодих комсомольчан з основними положеннями чинного законодавства в плані обмежень щодо вживання в громадських місцях пива (окрім безалкогольного), алкогольних і слабкоалкогольних напоїв, а також тютюнопаління.

Акції «Знай свої права!» були проведені на міських пляжах, в міському парку та на «марсовому полі» під час гала-концерту рок-фестивалю «Крок назустріч». Дана інформаційно-просвітницька кампанія була приурочена до Дня молоді і відбулась за підтримки ТРК «ГОК» у рамках інформаційної кампанії «Знай свої права!», що пройшла одночасно в двох областях: Полтавській і Черкаській. Її здійснювала мережа громадських організацій Полтавської і Черкаської областей «Молодь діє!», до якої входить і Комсомольська міська ГО «Центр «РОДІС». Акційні буклети були надані Кременчуцьким міським комітетом молодіжних організацій в рамках проекту “Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей”.

0 коммент.:

Дописати коментар