субота, 11 грудня 2021 р.

Завершилася інформаційна кампанія «16 днів проти насильства»

10 грудня завершилася щорічна всеукраїнська інформаційна кампанія «16 днів проти насильства», яка тривала від 25 листопада.

Цьогоріч представники громадської організації «Центр «РОДІС» здійснили в місті Горішні Плавні низку інформаційних акцій з протидії домашньому насильству.

Також разом із офіцерами відділення зв'язків з громадськістю батальйону патрульної поліції м. Кременчука провели семінари в двох закладах дошкільної освіти.

29 листопада семінар відбувся в ЗДО «Чебурашка», 10 грудня – в ЗДО «Дюймовочка». В цих заходах взяли участь т.в.о. начальника відділу зв'язків з громадськістю батальйону патрульної поліції м. Кременчука капітан поліції Євгенія Кривошапка, старші інспектори цього відділу капітан поліції Максим Оченаш та майор поліції Роман Соколов.

ГО «Центр «РОДІС» на семінарах представляли директорка Лілія Дмитренко та психологиня-волонтерка Богдана Велика. Допомогу інформаційними матеріалами надала громадська організація «Ла Страда-Україна» (м. Київ).

Заходи в рамках інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» були спрямовані на підвищення рівня обізнаності громадян щодо проблеми домашнього насильства.

Якщо вам відомо про прояви домашнього насильства чи жорстокого поводження з дітьми, звертайтеся за допомогою 👇

Національна поліція – 102, безкоштовна національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства – 116-123 або 0800-500-335.

1 коммент.:

isabel kedem сказав...

Привіт усім, мене звати Ізабелла Ітан, я одружена 20 років зі своїм чоловіком Ітаном, у нас двоє синів, на 16 років старший і на 11 років молодший. Чоловік мене дуже любив, але дійшло до того, що він закрутив роман з жінкою, яка є його колегою. Я ніколи цього не уявляв, але якимось чином його ставлення до мене та дітей змінилося, його пізній прихід з роботи змусив мене задуматися про це, навіть у нашу 20-ту річницю весілля в червні я тримаюся подалі від сексу, як ми обіцяли робити на весіллі на річниці, за 15 днів до річниці весілля, він зізнався у сексі зі своєю колегою. Він привів її до мого ліжка, коли я був без роботи, це означає, що мої почуття були абсолютно марними, мій психічний стан сповнений агонії, я не думаю, що зможу забути та відновити біль, ця жінка повністю контролювала його і Я ніколи не хотів цього робити з Насильством, вона хоче завоювати мене, коли розлучається, вона сказала, що ревнує до наших стосунків і зруйнує мене, отримавши мого чоловіка. Мені довелося поговорити про це з другом, який попросив мене знайти хорошого майстра заклинань. По-перше, я ніколи не вірив у цей засіб від орфографії, але мушу його спробувати, поки не зустріну в Інтернеті доктора АПАТУ про те, як він допоміг багато людей повернулися до мого колишнього і допомогли мені налагодити стосунки та зробити людей щасливими у моїх стосунках та деякі інші історії про духовну хворобу та інше, я пояснив йому свою ситуацію, і він допоміг мені виконати деякі молитви, деякі трави та коріння та маленька жертва, яку я зробив, і протягом трьох днів він повернувся, щоб вибачитися, і це було просто дивом для мене. Чи потрібна вам допомога у ваших стосунках, наприклад повернення чоловіка, жінки, хлопця, дівчини, виграш у лотерею , фітотерапія від хвороб, ВІЛ, СПД, астма, артрит, міома, інсульт або будь-яка хвороба, духовна проблема, рекламна робота, Глядачі, які читають мій допис і потребують будь-якої допомоги щодо будь-яких життєвих проблем, повинні звернутися до DR APATA, і ви будете радий, що ти зробив. Надішліть електронну пошту drapata4@gmail.com Ви також можете зв’язатися з ним через Whatsapp / Viber за цим номером (+447307347648) зв’яжіться з цією чудовою людиною сьогодні та вирішіть свої проблеми на 100%..

Дописати коментар