вівторок, 23 листопада 2021 р.

Долучаймося до марафону задля підтримки України!

"Нова пошта" на початку листопада запустила справжню хвилю підтримки України. Йдеться про  “Марафон, який ніхто не хоче бігти”. Наразі до нього долучилось понад 35 500 учасників із 57 країн.

"Кожен, хто бажає приєднатись до забігу на підтримку України — долучайтеся онлайн: завантажуйте й друкуйте стартовий набір, розміщений на сайті проєкту, біжіть будь-яку дистанцію з ним у будь-якому куточку світу. Завантажуйте цифрову медаль та за бажанням поділіться нею у соціальних мережах, як символ підтримки України та єдності", — інформують у "Новій пошті".

Усі, хто зареєструвався до сьогоднішнього дня, отримають стартові набори та медалі з частинкою гільзи зі сходу України.
«Марафон, який ніхто не хоче бігти» не обмежений у часі. Пробігти можна будь-яку дистанцію, будь-де, будь-коли — сьогодні, завтра чи за тиждень. Участь у марафоні безкоштовна, а ваша увага безцінна.
Організатори вірять, що з вашою підтримкою одного дня зможемо безпечно бігти мирний марафон у будь-якому українському місті. Тому діліться відео або фото вашого забігу та інформацією про проєкт у своїх соціальних мережах з хештегом #marathonnoonewantstorun. З вашою потужною підтримкою можливо все!", — закликали в "Новій пошті".

Команда проєкту цілодобово працює над відправкою стартових номерів по всьому світу. Невдовзі всі зареєстровані учасники їх отримають! Якщо ви хочете пробігти дистанцію швидше, для зручності ми також підготували шаблони стартових номерів на сайті проєкту, які можна самостійно роздрукувати.

"Згодом ми також надішлемо медаль з частинкою військової гільзи зі Сходу України. Дизайн медалі розробив лауреат понад 150 професійних нагород Юрко Гуцуляк і декілька команд наразі працюють над її виготовленням і надішлють учасникам одразу за готовністю. Медаль — подяка кожному, хто підтримує українців у їхньому щоденному марафоні за життя", — зазначили організатори.



0 коммент.:

Дописати коментар