понеділок, 9 серпня 2021 р.

У Горішніх Плавнях відзначать велопарадом День Державного Прапора України

Запрошуємо жителів міста Горішні Плавні, хто має велосипеди (любителів і спортсменів), до участі у велопараді, який відбудеться 23 серпня – в День Державного Прапора України.

Збір учасників о 10.20 на Театральній площі. Стартуємо о 10.30 від ПКіТ, фінішуємо у сквері Ferrexpo, де потім відбудуться інші святкові заходи.

Вітаються синьо-жовті прапори та прапорці, стрічки, повітряні кульки, одяг у синьо-жовтих кольорах, вишиванки, віночки, хустки тощо.

Також запрошуємо містян (тих, хто без велосипедів) до скверу Ferrexpo орієнтовно об 11.20 – зустріти учасників велопараду і разом відзначити День Державного Прапора України.

Маршрут велопараду:

Від Театральної площі (старт) на вул. Добровольського – по вул. Добровольського до перехрестя з вул. Миру – по вул. Миру до перехрестя з вул. Гірників – по вул. Гірників до перехрестя з вул. Молодіжною – по вул. Молодіжній до перехрестя з вул. Добровольського – по вул. Добровольського до перехрестя з вул. Миру – по вул. Миру до перехрестя з вул. Конституції – по вул. Конституції до перехрестя з вул. Добровольського – по вул. Добровольського до перехрестя з просп. Героїв Дніпра – по просп. Героїв Дніпра до скверу Ferrexpo (фініш).

Організатори велопараду: громадська організація «Центр розвитку дитини і сім'ї «РОДІС» і громадська ініціатива «Веломісто» за підтримки сектору фізичної культури і спорту відділу культури, спорту і туризму Горішньоплавнівської міської ради.

Конт. тел. 0983067690.

 

0 коммент.:

Дописати коментар