суботу, 7 серпня 2021 р.

У Горішніх Плавнях оголосили фотоконкурс «Люблю Україну»

Запрошуємо жителів та гостей міста Горішні Плавні до участі у фотоконкурсі «Люблю Україну» до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Переможців визначить журі, яке очолює фотограф Дмитро Купцов.

Також у складі журі Ельміра Гасанова (сувенірна лавка «Dekor Iz Dereva») та Алла Фролова (громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС»). 

Умови фотоконкурсу:

1. Учасниками фотоконкурсу можуть стати всі охочі незалежно від віку та статі. Від одного автора – не більше 2-х фотографій, роздрукованих на фотопапері формату А4. Допускається застосування фільтрів, ретуші, масок та інших способів коригування зображення.

2. Прийом конкурсних фото з 9 по 20 серпня 2021 року в сувенірній лавці «Dekor Iz Dereva» за адресою просп. Героїв Дніпра, 70в (район «піски») у будні – з 9.00 до 19.00, в суботу – з 10.00 до 16.00.

3. Фотографії приймають у прозорих файлах зі вкладеним аркушем паперу, що містить інформацію про автора:  ім'я та прізвище, вік, конт. номер моб. телефону.

4. За підсумками фотоконкурсу буде визначено трьох переможців. Вони отримають грамоти, а також призи від сувенірної лавки «Dekor Iz Dereva».

5. Фотовиставка «Люблю Україну» (за підсумками конкурсу) пройде 23 серпня 2021 року з 11.00 до 13.00 у сквері Ferrexpo. Тоді ж відбудеться і нагородження переможців.

6. Фотографії, подані на конкурс, не рецензуються і не повертаються. Участь у конкурсі підтверджує згоду автора на безкоштовне використання робіт під час публікацій про конкурс у пресі, брошурах, інтернет-ресурсах тощо.

Організатори заходу: громадська організація «Центр «РОДІС» спільно з сувенірною лавкою «Dekor Iz Dereva». Конт. тел. 0983067690.

0 коммент.:

Дописати коментар