вівторок, 9 червня 2020 р.

Триває дитячий творчий конкурс "Я гордий тим, що українець зроду"


В Україні триває конкурс творчих дитячих та юнацьких робіт на тему "Я гордий тим, що українець зроду". Учасниками можуть стати всі діти України. Вони будуть об’єднані у п'ять вікових груп:
                  до 6 років
         7 – 9 років
         10 – 12 років
         13 – 15 років
         16 – 18 років
Хоча основна тема конкурсу "Я гордий тим, що українець зроду", але дитина також може вибрати свою власну тему і присилати свої роботи в необмеженій кількості.

Головна тема робіт - особистий погляд на світ, на проблеми, пов'язані з тематикою, з природою і навколишнім середовищем.

Головна вимога до творчих робіт – дитина має створювати роботу самостійно, без втручання дорослих.

Мета конкурсу – привернути увагу до проблеми вільного вибору майбутньої долі України, зокрема про відповідальність громадян всієї України за свій вибір перед нащадками.

Головний критерій оцінки - найкраще вираження теми конкурсу.
Переможців конкурсу визначатиме незалежне журі, до складу якого увійдуть представники громадських організацій, відомі діячі культури та мистецтва.

Призовий фонд конкурсу: 1-ша премія, 2-га премія, 3-тя премія, а також 7 премій у додаткових номінаціях. (у кожній віковій групі).

Кращі роботи будуть представлені на постійно діючій виставці та ввійдуть до друкованого каталогу.

Усі конкурсні роботи та контактну інформацію учасника належить подати не пізніше ніж о 18.00 22 вересня 2020 року.

Матеріали можна надіслати поштою з позначкою "Конкурс" (з повідомленням про вручення), за адресою: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, оф. 104.

Довідки за телефоном: 098 – 416 – 51 – 16.
Контактні особи: Лілія Бадера, Тетяна Струбчевська
Е-mail: liros@ukr.net

Надсилаючи роботи на конкурс автори погоджуються з тим, що роботи, відібрані для виставки, можна буде використати безкоштовно в подальшій діяльності громадських організацій, спрямованій на один з основних пріоритетів розвитку українського суспільства - захист прав дітей та молоді, забезпеченні інтересів і основних потреб та розширення можливостей для реалізації потенціалу дітей та підлітків.
"Велике прохання до учасників! Будь-ласка, надсилайте свої роботи не в останній момент, а одразу ж після їх підготовки. Гарантуємо, що вони не загубляться і будуть враховані під час підведення підсумків конкурсу", – звертається організатор конкурсу – благодійна організація "Благодійний фонд "ЛІРОС".

0 коммент.:

Дописати коментар