пʼятницю, 15 травня 2020 р.

Із Міжнародним днем сім'ї!

Сьогодні Міжнародний день сім'ї – особливе свято для Горішніх Плавнів. Адже впродовж 13 років поспіль (з 2006 по 2019 рр.) на міському рівні відзначався кращий досвід сімейного виховання в рамках конкурсу «Сім’я року».
Одначе цьогоріч, через карантинні заходи у зв'язку з пандемією COVID-19, традиційна травнева церемонія вшанування кращих сімей нашого міста не відбулася.
Сподіваємося, що її проведення буде не скасовано взагалі, а лише перенесено на інший період 2020 року, коли ситуація з поширенням COVID-19 покращиться.
Вітаємо усіх горішньоплавнівців зі святом і бажаємо щастя та злагоди в кожній сім'ї!
Висловлюємо вдячність Наталії Ткаченко, члену дирекції громадської організації «Центр розвитку дитини і сім'ї «РОДІС» за 13-річне ведення міської церемонії конкурсу відзначення кращого досвіду сімейного виховання «Сім’я року».
Довідково: Організаторами «Сім'я року» є відділ у справах сім’ї та молоді служби у справах дітей, сім’ї та молодіжної політики виконкому Горішньоплавнівської міської ради спільно з ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» у партнерстві з міським відділом освіти. За 13 років проведення конкурсу відзначено 260 сімей нашого міста.
У нашому архіві збереглися світлини церемонії «Сім’я року», починаючи лише з 2010 року. Ділимося ними:











👇

0 коммент.:

Дописати коментар