четвер, 23 серпня 2018 р.

Горішні Плавні долучилися до відзначення Дня Державного Прапора України


23 серпня у місті Горішні Плавні відбулась вулична акція «Селфі з прапором», присвячена Дню Державного Прапора України. 

Молоді хлопці і дівчата запрошували горішньоплавнівців до відзначення державного свята. 

Вітали з Днем Державного Прапора України, вручали листівку з інформацією про це свято і пропонували сфотографуватися з синьо-жовтим прапором, бо вдома він є не в кожного.



Акцію провели на вулиці Миру та на Театральній площі. Люди по-різному реагували на пропозицію сфотографуватися з українським синьо-жовтим прапором. Переважно містяни посміхалися і дякували за вітання, багато хто фотографувався. Між тим, були й такі, хто говорив, що їм ніколи. 

Цікаво, що серед охочих долучитися до акції, присвяченої Дню Державного Прапора України, виявилася навіть іноземка. Це грекиня Тіна, яка нині живе у Великобританії і приїхала до нашого міста в гості. Вона гуляла на Театральній площі з чотирилапим улюбленцем Тімою. 

Жінка із задоволенням долучилася до акції «Селфі з прапором», а потім поспілкувалась із учасниками. Англійська, якою розмовляла Тіна, не стала на заваді.





Громадська організація «Центр «РОДІС» дякує за проведення 23 серпня вуличної акції  присвяченої Дню Державного Прапора України Юлії Шевченко, Ігорю Деняку, Богдані Великій, Анастасії Макаренко, Костянтину Григоренку, Антону Єрьоменку, Ірині Тимошенко та Кирилу Тимошенку!



Фото акції в альбомі:

0 коммент.:

Дописати коментар