суботу, 18 листопада 2017 р.

На Полтавщині провели акцію до Європейського дня захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації


18 листопада у місті Горішні Плавні, що на Полтавщині, відбулась просвітницька акція «Навчіть дитину правила «Тут мене не торкайся», присвячена Європейському дню захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації.

Дванадцять родин, в яких виховуються маленькі діти, дізналися про те, як навчати малюків казати «ні», якщо дії інших людей є недопустимим та неприємними для дитини.

Така інформація може вберегти дитину від сексуального насильства.

Батьки отримали спеціальні листівки «Навчіть дитину правила «Тут мене не торкайся», а також книжки для дітей «Кіко та рука».

Також під час акції батьків інформували про діяльність Національної дитячої «гарячої» лінії, куди можуть звертатися  старші діти для отримання підтримки, допомоги чи поради, а також батьки - за консультацією. Номер телефону дитячої «гарячої» лінії 0 800 500 225 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних), або 116-111 (безкоштовно з мобільних).

Просвітницька акція відбулася у рамках діяльності Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда – Україна» в Полтавській області за підтримки Українського фонду «Благополуччя дітей» та ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС».













0 коммент.:

Дописати коментар