суботу, 7 жовтня 2017 р.

Участь у міжнародній конференції з питань захисту дітей від сексуального насильства


Представники ГО «Центр «РОДІС» (м. Горішні Плавні) Катерина Цехла та Ігор Деняк взяли участь у міжнародній конференції щодо підвищення потенціалу представників громадського сектору з питань захисту дітей від сексуального насильства, що відбулась 5-6 жовтня у Києві в «President Hotel».

На відео https://www.youtube.com/watch?v=SikLAQwTZ7M виступ керівника організаційного сектору ГО «Центр «РОДІС» Катерини Цехли про досвід організації з питання профілактичної роботи серед учнівської молоді.

Йшлося про міський конкурс соціальних відеороликів з протидії сексуальному насильству та експлуатації дітей, що відбувся в рамках проекту «Протидія насильству відносно дітей, особливо сексуальній експлуатації дітей в туризмі» навесні 2016 року в ЗОШ І-ІІІ ст. №6 м. Горішні Плавні (колишнє м. Комсомольськ). В той час 1-ше місце в конкурсі отримав відеоролик команди тодішнього 10-А класу (Софія Макаренко, Даря Прохорович, Анна Семенович, Анастасія Іонаш) https://www.youtube.com/watch?v=Mv6TzcvJWw8&t=161s 

Учасники міжнародної конференції гідно оцінили роботу юних авторів відеоролика і рекомендували його для широко показу в учнівській аудиторії. Додамо, з 1 червня 2017 року у дитячої «гарячої лінії» змінився короткий номер: замість 772 став загальноєвропейський номер 116111 (він безкоштовний з мобільних Київстар, Лайф і Водафон).

Проект «Протидія насильству відносно дітей, особливо сексуальній експлуатації дітей в туризмі» був реалізований громадською організацією «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» (м. Горішні Плавні), яка входить до Всеукраїнської мережі проти КСЕД, разом із колективом Горішньоплавнівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 за підтримки ГО «Центр Ла Страда - Україна" (м. Київ) та відділу освіти виконкому Горішньоплавнівської міської ради.

0 коммент.:

Дописати коментар